Hinnasto vuokranantajalle

Vuokra-asunnon välityspalkkio

Vuokra-asunnon välityspalkkiomme on yhden (1) kuukauden vuokraa vastaava summa x 1,24 sekä isännöitsijäntodistuspaketista koituvat asiakirjakulut. Minimipalkkio on 450 euroa.

Palvelu sisältää mm. esittelyt, luottotietojen tarkastukset, vuokrasopimuksen laatimisen sekä vakuus- ja avainhallinnan. Tutustu tarkempaan palvelukuvaukseen.

Isännöitsijäntodistuspaketti pitää sisällään suppean isännöitsijäntodistuksen vuokrausta varten, kunnossapitotarveselvityksen ja rakennuksen energiatodistuksesta annetun lain mukaisen energiatodistuksen.

Vuokra-asunnon välityspalkkio ja asiakirjakulut ovat vuokranantajalle verotuksessa täysin vähennyskelpoisia vuokratuloista.

Vuokrasopimuksen uusiminen

Välittämämme kohteen vuokrasopimuksen uusiminen, esimerkiksi kimppa-asuntoon, 200 euroa/kpl. Palvelu sisältää muun muassa vuokrasopimuksen uusimiseen liittyvät selvittelytyöt, luottotietojen tarkastamisen, vuokrasopimuksen laatimisen sekä toimistokulut.

Vuokrasopimuksen liitteiden laadinta

Välittämämme kohteen vuokrasopimukseen jälkikäteen laadittavat liitteet alkaen 150 euroa/kpl.

Vuokrasopimuksen laadinta

Toimistomme ulkopuolisen asuinhuoneiston vuokrasopimuksen laatiminen alkaen 350 euroa/kpl. Palvelu sisältää vuokrasopimuksen laadinnan toimitettujen tietojen perusteella ja vuokralaisen luottotietojen tarkastuksen hänen suostumuksellaan. Avorilla ei ole muutoin vastuuta kumpaakaan sopimusosapuolta kohtaan laaditun vuokrasopimuksen osalta.

Kirjallinen vuokra-arvio

Kirjallinen vuokra-arvio alkaen 550 euroa kohteen laajuudesta riippuen. Palvelu sisältää kohteeseen ja alueeseen tutustumisen, asian vaatimat selvittelytyöt, kohteen valokuvauksen ja kirjallisen arvion laatimisen.

Ylimääräinen postitus 

Toimeksiantosopimuksen ulkopuoliset postitukset joko perinteisellä postilla tai skannattuna sähköpostilla, esimerkiksi vanhojen vuokrasopimus-, laskukopioiden tai asiakirjojen toimittaminen 10 euroa/kpl.

Vuokrankorotus

Vuokrankorotuksen laskeminen ja korotusilmoituksen toimitus vuokralaiselle 75 euroa/kpl, postitettuna 85 euroa/kpl.

Muut sopimukset

Pyydä tarjous.

Muu työ

Muut toimeksiannon ulkopuoliset työt ja konsultointi 124 euroa/tunti. Neuvonta ja opastaminen kuuluvat asiakkaillemme pääosin palveluumme maksutta.

Kaikki hinnastomme mukaiset palvelut ovat vuokranantajalle vähennyskelpoisia verotuksessa vuokratuloista.

 

Hinnaston mukaisen maksun maksaja on aina palvelun tilaaja.

Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.