Etsitkö vuokralaista?

Avori on vuonna 1995 perustettu vuokrattavien asuntojen välitykseen erikoistunut yritys. Me Avorissa tarjoamme jokaiselle vuokranantajalle mahdollisimman vaivattoman ja kattavan välityspalvelun. Haluamme turvata sinulle hyvän asuntosijoituksen kokonaistuoton myös pitkällä aikavälillä. Tämän varmistamme huolellisella vuokralaisvalinnalla sekä tilastoihimme ja markkinatuntemukseemme pohjautuvalla vuokrahinnoittelulla.

Toimimme Turun ja sen ympäristön alueella asiantuntevan tiimimme ja jo vuosien ammattitaidon voimin. Valtaosa sopimusasioista hoituu tarvittaessa ajantasaisten ja tehokkaiden järjestelmiemme kautta. Voimme siis tarjota tuloksellista ja yksilöityä välityspalvelua vuokranantajille välimatkasta riippumatta. Voit tulla keskustelemaan palveluistamme myös suoraan toimistollemme.

Meillä Avorissa tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas, niin vuokranantaja kuin vuokralainenkin. Ammattitaitoomme luottavien satojen yksityisten vuokranantajien lisäksi asiakkainamme on sijoitusyhtiöitä, säätiöitä, isännöitsijöitä, yhdistyksiä, asunto-osakeyhtiöitä ja joukko kiinteistönvälittäjiä. Meillä asiakastyytyväisyys ja asiakasuskollisuus ovat huipussaan ja haluammekin varmistaa tämän jokaisen vuokranantajan kohdalla.

Vankka kokemuksemme laajojen kokonaisuuksien välityksestä ja yksilöidyt toimeksiantosopimukset tekevät meistä luotettavan ja tehokkaan kumppanin isoillekin toimijoille. Välityksessämme on monia useiden huoneistojen kiinteistökokonaisuuksia joiden vuokravälityksen olemme hoitaneet tuloksellisesti ensitäytöstä alkaen. Voit tutustua tarkemmin näihin kokonaisuuksiin referenssit -sivulla.

Tutustu laadukkaaseen välityspalveluumme ja ole yhteydessä. Me löydämme parhaat vuokralaiset turvallisesti ja vaivattomasti.

 

 

 

SKVL

Avori on myös Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyritys. SKVL:n jäsenyritysten välittäjät ovat asuntomarkkinoiden erikoisasiantuntijoita ja saavat jatkuvaa koulutusta alan viimeisimmistä suuntauksista ja lainsäädännöstä. Jäsenyritykset tarjoavat asiakkailleen aina ajantasaista, puolueetonta tietoa asuntomarkkinoiden tilanteista ja kehityksestä sekä hinnoittelusta. Jäsenyrityksenä olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää välitystapaa ja ammattitaidon ylläpitäminen onkin meille kunnia-asia. Kaikki välittäjämme ovat suorittaneet LVV- ja LKV-pätevyyden, lisäksi tiimiimme kuuluu koulutettuja asuntoesittelijöitä.