Etsitkö vuokralaista?

Asunto vuokralle vaivattomasti

Kun haluat laittaa asuntosi vuokralle, on tärkeää, että vuokra-asunnon välittäjän on luotettava ja asiantunteva. Tällöin asuntovuokraus on vaivatonta ja tuottoisaa. Avori on vuonna 1995 perustettu vuokra-asuntojen välitykseen erikoistunut yritys, joka tarjoaa vuokranantajalle mahdollisimman sujuvan ja kattavan välityspalvelun.

Haluamme turvata sinulle hyvän asuntosijoituksen kokonaistuoton myös pitkällä aikavälillä. Tämän varmistamme huolellisella vuokralaisen valinnalla sekä tilastoihimme ja markkinatuntemukseemme pohjautuvalla vuokrahinnoittelulla.

Toimimme Turun ja sen ympäristön alueella asiantuntevan ja kokeneen tiimimme voimin. Valtaosa vuokra-asuntoon liittyvistä sopimusasioista hoituu tarvittaessa ajantasaisten ja tehokkaiden sähköisten järjestelmiemme kautta. Voimme siis tarjota tuloksellista ja yksilöityä välityspalvelua vuokranantajille välimatkasta riippumatta. Voit tulla keskustelemaan palveluistamme myös suoraan toimistollemme.

 

Laaja kokemus vuokra-asuntojen välityksestä

Haluamme palvella vuokranantajia ja vuokralaisia ammattimaisesti ja tarkalla otteella. Asiakkainamme on satoja yksityisiä vuokranantajia sekä useita sijoitusyhtiöitä, säätiöitä, isännöitsijöitä, yhdistyksiä, asunto-osakeyhtiöitä ja iso joukko kiinteistönvälittäjiä. Meillä asiakastyytyväisyys ja asiakasuskollisuus ovat huipussaan ja haluammekin varmistaa tämän jokaisen vuokranantajan kohdalla.

Vankka kokemuksemme laajojen kokonaisuuksien vuokra-asuntovälityksestä ja yksilöidyt toimeksiantosopimukset tekevät meistä varman ja tehokkaan kumppanin isoillekin toimijoille. Välityksessämme on monia useiden huoneistojen kiinteistökokonaisuuksia, joiden vuokravälityksen olemme hoitaneet tuloksellisesti ensitäytöstä alkaen. Voit tutustua tarkemmin näihin kokonaisuuksiin referenssit-sivulla.

Tutustu laadukkaaseen vuokra-asuntojen välityspalveluumme ja ole yhteydessä. Me löydämme parhaat vuokralaiset turvallisesti ja vaivattomasti.

 

 

 

SKVL

Avori on myös Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyritys. SKVL:n jäsenyritysten välittäjät ovat asuntomarkkinoiden erikoisasiantuntijoita ja saavat jatkuvaa koulutusta alan viimeisimmistä suuntauksista ja lainsäädännöstä. Jäsenyritykset tarjoavat asiakkailleen aina ajantasaista, puolueetonta tietoa asuntomarkkinoiden tilanteista ja kehityksestä sekä hinnoittelusta.

Jäsenyrityksenä olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää välitystapaa ja ammattitaidon ylläpitäminen onkin meille kunnia-asia. Kaikki välittäjämme ovat suorittaneet LKV- ja LVV-pätevyyden, lisäksi tiimiimme kuuluu koulutettuja asuntoesittelijöitä.