Etsitkö vuokra-asuntoa?

Avori on vuonna 1995 perustettu vuokra-asuntojen välitykseen erikoistunut yritys.

Palvelutapamme on joustava ja nykyaikainen. Valtaosa sopimusasioista hoituu tarvittaessa ajantasaisten ja tehokkaiden järjestelmiemme kautta. Sähköisten palvelujemme ansiosta voimme tarjota ripeää ja yksilöityä välityspalvelua vuokralaiselle välimatkasta riippumatta. Vuokralaisen etujen turvaamiseksi, suurin osa Avorin välittämistä asunnoista vuokrataan asuntoesittelyjen kautta.

Avorissa tavoitteena on tyytyväinen asiakas. Tarjoamme vuokralaisille ammattitaitoista palvelua koko vuokrasuhteen ajan. Satojen yksityisten vuokranantajien lisäksi asiakkainamme on sijoitusyhtiöitä, säätiöitä, isännöitsijöitä, yhdistyksiä, asunto-osakeyhtiöitä ja joukko kiinteistönvälittäjiä. Meiltä saamansa hyvän palvelun johdosta, myös useampi kauttamme asunnon aikanaan vuokrannut on nykyisin siirtynyt vuokranantaja-asiakkaaksemme.

Luotettava ja kattava palvelupakettimme asunnon vuokraamiseen:

•    asuntoesittelyt
•    neuvontaa laki- ja vakuusasioissa
•    tietopaketti muuttajalle (mm. muuttoilmoitus, sähkösopimukset ja vakuutukset)
•    tietopaketti pois muuttavalle (mm. loppusiivous, vakuuden palautuminen ja muuttoilmoitukset)
•    ammattitaitomme käyttöösi koko vuokrasuhteen ajaksi
•    joustavaa, henkilökohtaista palvelua

 

Asuntotarjontamme joukosta löytyy varmasti juuri sinun unelmiesi koti. Tutustu vuokra-asuntoihin netissä ja ilmoittaudu esittelyyn!

 

SKVL

Avori on myös Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyritys. SKVL:n jäsenyritysten välittäjät ovat asuntomarkkinoiden erikoisasiantuntijoita ja saavat jatkuvaa koulutusta alan viimeisimmistä suuntauksista ja lainsäädännöstä.

Jäsenyrityksenä olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää välitystapaa ja ammattitaidon ylläpitäminen onkin meille kunnia-asia. Jotta voisimme palvella vuokralaisia ja vuokranantajia mahdollisimman monipuolisesti, kaikki välittäjämme ovat suorittaneet LVV- ja LKV-pätevyyden. Lisäksi tiimiimme kuuluu koulutettuja asuntoesittelijöitä.