Etsitkö vuokra-asuntoa?

Avori on vuonna 1995 perustettu vuokrattavien asuntojen välitykseen erikoistunut yritys. Meillä Avorissa tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas, niin vuokranantaja kuin vuokralainenkin. Ammattitaitoomme luottavien satojen yksityisten vuokranantajien lisäksi asiakkainamme on sijoitusyhtiöitä, säätiöitä, isännöitsijöitä, yhdistyksiä, asunto-osakeyhtiöitä ja joukko kiinteistönvälittäjiä. Meiltä saamansa erinomaisen palvelun johdosta myös useampi kauttamme asunnon aikanaan vuokrannut on nykyisin siirtynyt vuokranantaja-asiakkaaksemme.

Toimimme Turun ja sen ympäristön alueella asiantuntevan tiimimme ja jo vuosien ammattitaidon voimin. Valtaosa sopimusasioista hoituu tarvittaessa ajantasaisten ja tehokkaiden järjestelmiemme kautta. Voimme siis tarjota ripeää ja yksilöityä välityspalvelua vuokralaiselle välimatkasta riippumatta. Vuokralaisen etujen turvaamiseksi, suurin osa Avorin välittämistä asunnoista vuokrataan esittelyjen kautta.

Haluamme tarjota sinulle kattavan ja luotettavan palvelupaketin asunnon vuokraamiseen.

  • asunnon esittelyt
  • neuvontaa laki- ja vakuusasioissa
  • muuttopaketti (sisältää tietoa mm. muuttoilmoituksista, sähkösopimuksista ja vakuutuksista)
  • poismuuttopaketti (sisältää tietoa mm. loppusiivouksesta, vakuuden palautumisesta ja muuttoilmoituksista)
  • joustavaa, henkilökohtaista palvelua
  • ammattitaitomme käyttöösi koko vuokrasuhteen ajaksi


Laajan asuntotarjontamme joukosta löytyy varmasti juuri sinun unelmiesi koti. Tutustu asuntoihin netissä ja ilmoittaudu esittelyyn!

 

 

SKVL

Avori on myös Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyritys. SKVL:n jäsenyritysten välittäjät ovat asuntomarkkinoiden erikoisasiantuntijoita ja saavat jatkuvaa koulutusta alan viimeisimmistä suuntauksista ja lainsäädännöstä. Jäsenyritykset tarjoavat asiakkailleen aina ajantasaista, puolueetonta tietoa asuntomarkkinoiden tilanteista ja kehityksestä sekä hinnoittelusta. Jäsenyrityksenä olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää välitystapaa ja ammattitaidon ylläpitäminen onkin meille kunnia-asia. Kaikki välittäjämme ovat suorittaneet LVV- ja LKV-pätevyyden, lisäksi tiimiimme kuuluu koulutettuja asuntoesittelijöitä.