Avori uudistaa omistuspohjaansa

– Toiminnot pysyvät ennallaan

 

Turussa menestyksekkäästi pian 30 vuotta toiminut yksityinen asuntovuokrausyritys Avori uudistaa omistuspohjaansa. Yrityksen toinen perustaja, Ari Suovo jättäytyy pois aktiivisesta toiminnasta ja hänen tilalleen tulee yrityskaupan myötä Avorissa jo kymmen vuotta työskennellyt Mari Uski (ent. Rannikko). Toinen Avorin perustajista, Jan Andersson jatkaa yrityksen johdossa ja päivittäisessä asiakastyössä edelleen.

Yrityskaupassa Suovon osuuden lunastaa Mari Uskin perheen omistama Aboa Pro Oy. Kauppa ja tehtävien vaihdot toteutetaan helmikuun aikana. Suovo jatkaa toistaiseksi Avorin hallituksessa neuvoa-antavissa tehtävissä.

-Olen todella iloinen, että työlleni löytyi jatkaja talon sisältä. Tämä takaa, että Avorin laaja asiakaskunta, sekä uudet että vanhat asiakkaat, saavat jatkossakin asiantuntevaa ja erinomaista palvelua, kiittelee Ari Suovo.

- Tämä ”sukupolvenvaihdos” on saatu toteutettua suunnitellusti ja hallitusti. Mari jatkaa nyt Arin työtehtäviä ja hoitaa hänen asiakkuuksiaan. Työt jatkuvat ennallaan, sanoo Jan Andersson tyytyväisenä.

Nykyisin Avorin vuokrauspäällikkönä työskentelevä Mari Uski, 31, on koulutukseltaan taloushallinnon tradenomi, LKV ja LVV. Hän aloitti yrityksessä työharjoittelijana vuonna 2014 ja oli Avorin ensimmäinen vakituinen työntekijä.

-Olen saanut tehdä töitä ja kasvaa tämä yrityksen mukana. Vaikka Ari nyt vetäytyykin taustalle, on Avori edelleenkin vahvoissa ja sitoutuneissa käsissä myös tulevaisuudessa, Mari Uski lupaa.

Ystävysten Jan Anderssonin ja Ari Suovon vuonna 1995 perustama Avori on vuosikymmenten myötä kasvattanut Turun talousalueella vahvan markkina-aseman. Yritys on tunnettu paikallisesta ja asiantuntevasta palvelusta, johon kuuluvat vuokravälityksen lisäksi erilaiset vuokralaishallinnoinnin palvelut. Avorin asiakkaina on sijoitusyhtiöitä, säätiöitä, yhdistyksiä, asunto-osakeyhtiöitä sekä suuri joukko yksityisiä vuokranantajia. Yrityksessä työskentelee nykyisin 9 työntekijää.

 

 

Suovo Uski Andersson

 

 

Lisätietoja:

Jan Andersson
Asuntovuokraus Avori
p. 050 558 4086
jan.andersson@avori.fi

Ari Suovo
Asuntovuokraus Avori
p. 050 554 1558
ari.suovo@avori.fi

Mari Uski
Asuntovuokraus Avori
p. 050 566 8530
mari.uski@avori.fi