Ajankohtaista

Asuntovuokraus Avori noudattaa viranomaisten sekä Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n (SKVL) ja Kiinteistövälitysalan Keskusliitto ry:n (KVKL) ohjeistuksia.

 

Toimintamme jatkuu toistaiseksi normaalisti, mutta pyydämme asiakkaitamme välttämään turhia käyntejä toimistollamme! Palvelemme kaikkia asiakkaita normaalin aukioloaikamme mukaisesti ma – pe klo 9 – 17

 

Asuntotarjontamme näet sivuiltamme www.avori.fi. Sivuiltamme löytyy myös vastaus useisiin vuokranantajaa tai vuokralaista mietityttäviin kysymyksiin.

 

Avainten noutaminen

Palvelemme henkilökohtaisesti avaimia noutavia asiakkaita.

 

Avainten palauttaminen

Avaimet tulee palauttaa ma – pe kello 9 – 17 ovemme vasemmalla puolella olevasta postiluukusta nimellä tai osoitteella merkattuina. Avainten palautus onnistuu myös muina aikoina sopimalla siitä soittamalla tai sähköpostilla.

 

Asuntojen esittelyt

Esittelyjä järjestämme toistaiseksi, kuitenkin voimassaolevia suosituksia noudattaen. Pyydä asunnon esittelyaika asuntoilmoituksessa olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Sujuvan esittelyn takaamiseksi toivomme että esittelyyn osallistuu max 2 henkilöä samasta seurueesta.

Normaalista toimintamallistamme poiketen, osan asunnoista voi nyt vuokrata myös ilman esittelyä saatavilla olevien kuvien, tietojen ja mahdollisen videon perusteella.

Esittelijämme käyttävät esittelyissä kasvomaskeja ja edellytämme myös esittelyyn tulevilta oman maskin käyttöä.

Henkilöstömme noudattaa erittäin tarkkaa käsihygieniaa ja tätä edellytämme myös asiakkailtamme. Esiteltävässä asunnossa käsien pesu ei ole sallittua! Esittelyihin ei saa osallistua sairaana. Välittäjämme voivat tarvittaessa estää näyttöön osallistumisen oirehtivalta tai maskittomalta henkilöltä.

 

Hakemukset ja vuokrasopimukset

Esitäytetyn asuntokohtaisen hakemuksen saa joko sähköpostitse olemalla yhteydessä meihin tai esittelijältä esittelyssä. Mikäli sähköpostilla toimitettua hakemusta ei saa tulostettua, voi siinä pyydetyt tiedot lähettää meille sähköpostilla. Hakemuksen tai siinä pyydetyt tiedot lähettämällä, antaa luvan luottotietojen tarkastamiseen.

Meillä on käytössä sähköiset allekirjoitukset, joten lopullisen vuokrasopimuksen allekirjoittamiset hoituvat kätevästi ja turvallisesti etänä.

 

Irtisanominen

Irtisanomisilmoituksen voi täyttää sivuillamme ja allekirjoittaa sähköisesti. Irtisanomisilmoitus löytyy sivuiltamme osoitteesta https://avori.fi/irtisanomisilmoitus.

 

Toimeksianto- ja vuokrasopimukset

Toimeksiantoja otamme vastaan normaalisti. Asuntoihin perehtymiset ja kuvaukset hoidamme normaaliin tapaan mahdollisesti tilanteeseen liittyviä ohjeistuksia noudattaen. Avaimen voi toimittaa meille ihmiskontaktitta milloin vain erikseen siitä sopimalla.

 

 

 

Seuraamme ohjeistusta aktiivisesti ja muutamme käytäntöjä tarvittaessa. Meille terveydestä huolehtiminen on tärkeää, niin asiakkaidemme kuin oman henkilöstömme osalta.