Ajankohtaista

Asuntovuokraus Avori noudattaa viranomaisten sekä Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n (SKVL) ja Kiinteistövälitysalan Keskusliitto ry:n (KVKL) ohjeistuksia.

 

Toimintamme jatkuu normaalisti, mutta toimistomme on suljettu toistaiseksi. Palvelemme kaikkia asiakkaita normaalin aukioloaikamme mukaisesti ma – pe klo 9 – 17

 

Asuntotarjontamme näet sivuiltamme www.avori.fi. Sivuiltamme löytyy myös vastaus useisiin vuokranantajaa tai vuokralaista mietityttäviin kysymyksiin.

 

Avainten noutaminen

Palvelemme henkilökohtaisesti avaimia noutavia asiakkaita. Sovi aika etukäteen soittamalla tai sähköpostilla. Samalla saat ohjeet käytännönasioiden hoitamisesta.

 

Avainten palauttaminen

Avaimet tulee palauttaa ma – pe kello 9 – 17 ovemme vasemmalla puolella olevasta postiluukusta nimellä tai osoitteella merkattuina. Avainten palautus onnistuu myös muina aikoina sopimalla siitä soittamalla tai sähköpostilla.

 

Asuntojen esittelyt

SKVL:n jäsenenä emme järjestä toistaiseksi kuin yksityisesittelyjä. Esittelyjä pidämme mahdollisuuksiemme mukaan, kuitenkin aina asunnon mahdollisten asukkaitten toiveet huomioiden.

Normaalista toimintamallistamme poiketen, asunnon voi nyt vuokrata myös ilman esittelyä saatavilla olevien kuvien, tietojen ja mahdollisen videon perusteella.

Henkilöstömme noudattaa erittäin tarkkaa käsihygieniaa, tätä edellytämme myös asiakkailtamme. Esiteltävässä asunnossa käsien pesu ei ole sallittua! Esittelyihin ei saa osallistua sairaana. Välittäjämme voivat tarvittaessa estää näyttöön osallistumisen oirehtivalta henkilöltä.

 

Hakemukset ja vuokrasopimuset

Esitäytetyn asuntokohtaisen hakemuksen saa joko sähköpostitse olemalla yhteydessä meihin tai esittelijältä esittelyssä. Mikäli sähköpostilla toimitettua hakemusta ei saa tulostettua, voi siinä pyydetyt tiedot lähettää meille sähköpostilla. Hakemuksen tai siinä pyydetyt tiedot lähettämällä, antaa luvan luottotietojen tarkastamiseen.

Meillä on käytössä sähköiset allekirjoitukset, joten lopullisen vuokrasopimuksen allekirjoittamiset hoituvat kätevästi ja turvallisesti etänä.

 

Irtisanominen

Irtisanomisilmoituksen voi täyttää sivuillamme ja allekirjoittaa sähköisesti. Irtisanomisilmoitus löytyy sivuiltamme osoitteesta https://avori.fi/irtisanomisilmoitus.

 

Toimeksianto- ja vuokrasopimukset

Toimeksiantoja otamme vastaan normaalisti. Asuntoihin perehtymiset ja kuvaukset hoidamme normaaliin tapaan mahdollisesti tilanteeseen liittyviä ohjeistuksia noudattaen. Avaimen voi toimittaa meille ihmiskontaktitta milloin vain erikseen siitä sopimalla.

 

 

 

Seuraamme ohjeistusta aktiivisesti ja muutamme käytäntöjä tarvittaessa. Meille on tärkeää terveydestä huolehtiminen, niin asiakkaiden kuin oman henkilöstömme osalta. Kiitos ymmärryksestä.