Vuokra-asunto sinulle?

Etsitkö sopivaa vuokra-asuntoa Turun seudulta? Avori on vuonna 1995 perustettu vuokra-asuntojen välitykseen erikoistunut yritys. Laajan asuntotarjontamme joukosta löytyy varmasti juuri sinun unelmiesi koti. Tutustu vuokra-asuntoihin netissä ja ilmoittaudu esittelyyn!

Palvelutapamme on joustava ja nykyaikainen. Valtaosa sopimusasioista hoituu tarvittaessa ajantasaisten ja tehokkaiden järjestelmiemme kautta. Sähköisten palvelujemme ansiosta voimme tarjota ripeää ja yksilöityä välityspalvelua vuokralaiselle välimatkasta riippumatta. Vuokralaisen etujen turvaamiseksi, suurin osa Avorin välittämistä asunnoista vuokrataan asuntoesittelyjen kautta.

Avorissa tavoitteena on tyytyväinen asiakas. Pidämme vuokralaisista huolta ja tarjoamme ammattitaitoista palvelua koko vuokrasuhteen ajan. Satojen yksityisten vuokranantajien lisäksi asiakkainamme on sijoitusyhtiöitä, säätiöitä, isännöitsijöitä, yhdistyksiä, asunto-osakeyhtiöitä ja joukko kiinteistönvälittäjiä. Monet kauttamme asunnon aikanaan vuokranneet ovat nykyisin siirtyneet vuokranantaja-asiakkaaksemme.

Kattava palvelupaketti asunnon vuokraamiseen:

•    asuntoesittelyt
•    neuvontaa laki- ja vakuusasioissa
•    tietopaketti muuttajalle (muuttoilmoitus, sähkösopimukset ja vakuutukset)
•    tietopaketti pois muuttavalle (mm. loppusiivous, vakuuden palautuminen ja muuttoilmoitukset)
•    ammattitaitomme käyttöösi koko vuokrasuhteen ajaksi

 

SKVL

Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsenyys velvoittaa

Avori on myös Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyritys. SKVL:n jäsenyritysten välittäjät ovat asuntomarkkinoiden erikoisasiantuntijoita ja saavat jatkuvaa koulutusta alan viimeisimmistä suuntauksista ja lainsäädännöstä.

Jäsenyrityksenä olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää välitystapaa ja ammattitaidon ylläpitäminen onkin meille kunnia-asia. Jotta voisimme palvella vuokralaisia ja vuokranantajia mahdollisimman monipuolisesti, kaikki välittäjämme ovat suorittaneet LVV- ja LKV-pätevyyden. Lisäksi tiimiimme kuuluu koulutettuja asuntoesittelijöitä.