34,5 m² | 1 h + kt + alk + ph | 695,00 €/kk
Vähä Hämeenkatu 1 B, 20500 Turku, keskusta
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
Katso kaikki kuvat
Huippupaikalla lähellä useita opiskelupaikkoja ja TYKSiä lähes uudenveroinen iso yksiä erittäin toimivalla pohjaratkaisulla 7. kerroksessa. Asunto sijaitsee Kiinamyllykadun ja Vähä Hämeenkadun kulmaan TYKSin viereen vuonna 2016 valmistuneessa maineikkaan arkkitehti Pekka Mäen suunnittelemassa As Oy Kiinanmyllyssä. Huonekorkeus on tässä makuualkovillisessa asunnossa on parhaimmillaan yli 3 metriä!

Keittotilassa on laadukkaat Siemensin koneet; integroitu astianpesukone, jääkaappipakastin, erillisuuni, induktiokeittotaso, liesituuletin ja integroitu mikroaaltouuni. Keittiökaapeissa on valkoiset korkeakiiltoiset ovet matta-rst-vetimin. Työtasot ovat mustaa kivikuvioista laminaattia ja välitilassa on mustaa fasettihiottua laattaa.

Pesuhuoneen lattia on grafiitinharmaata laattaa, seinät valkoista laattaa ja katto tervaleppäpaneelia upotetuin valaisimin. Pesuhuoneesta löytyy myös peilikaappi valaisimella, allaskaappi ja pyykkikaappi, suihkuseinä sekä tilavaraus ja liitännät pesukoneelle ja kuivausrummulle.

Lattiat ovat himmeälakattua tammiparkettia.

Valoisuutta asuntoon tuo reilunkokoiset ikkunat ja asumismukavuutta lisää kesäkuumalla asuntokohtainen viilennys (kaukokylmä). Lämmitysmuotona on patteriverkollinen kaukolämpö. Kaappitilaa on reilusti.

Vuokraan sisältyy Telian 10 Mb/s laajakaista, joka on edulliseen hintaan päivitettävissä nopeammaksi!

Talosta löytyy myös saunaosasto, talopesula ja huoneistokohtaiset säilytystilat.

Taloyhtiön maan alla sijaitsevat autohallipaikat ovat asukkaiden vuokrattavissa (64 euroa/kk, jonotus).

Asunto Oy Kiinanmylly sijaitsee erittäin hyvällä paikalla, aivan Turun yliopiston, Turun kauppakorkeakoulun, Turun yliopistollisen keskussairaalan, Åbo Akademin sekä Turun ammattikorkeakoulun useiden toimipisteiden tuntumassa. As Oy Kiinanmyllyn omistaa Turun Yliopistosäätiö, Turun yliopisto, TYKS-säätiö ja Turun yliopiston ylioppilaskunnan Universtas Oy. Vuokratulot ohjataan edistämään yliopistossa ja yliopistosairaalassa tehtävää tutkimustyötä.

Kiinamyllynkadun nimi juontaa juurensa 1800-luvulle, jolloin Turun akatemian apteekkari Johan Jacob Julin oli perustamassa kiinamyllyä nykyisen TYKSin paikalle. Julin osti yhdessä Turun ensimmäisen kaupunginapteekin omistajan Gabriel Freudenthalin kanssa vuonna 1813 mäellä sijainneen, nuuskan jauhamiseen tarkoitetun myllyn ja uudisti sen yksinomaan kiinapuun kuorta malarialääkkeeksi jauhavaksi myllyksi.

HUOM! Jätä yhteystietosi oheisella yhteydenottolomakkeella niin ilmoitamme esittelyajan sinulle tekstiviestillä heti sen selvittyä. Mikäli esittelyaika on jo näkyvillä, esittelyyn ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua.
Perustiedot
Sijainti
Vähä Hämeenkatu 1 B, Turku
Alue
keskusta
Kerros
7 / 8
Pinta-ala
34,5 m²
Kuvaus
1 h + kt + alk + ph
Huoneluku
yksiö
Kunto
erinomainen
Parveke
ranskalainen parveke
Rakennusvuosi
2016
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa).
Vapautuu
Vuokra-aika
Vapaa 1.7.2021, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
695,00 €/kk
Vuokravakuus
1 390,00€
Vesimaksu
Vesi kulutuksen mukaan (ennakko 20,00 €/hlö/kk).
Sähkömaksu
Sähkö kulutuksen mukaan (oma sopimus).
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
kerrostalo
Taloyhtiö
Asunto Oy Kiinanmylly
Keittiön kuvaus
laadukkaat Siemensin koneet (astianpesukone kalusteovella, jääkaappipakastin, erillisuuni, induktiokeittotaso, integroitu mikroaaltouuni), liesituuletin, kaapistossa valkoiset korkeakiiltoiset ovet, matta-rst vetimet, työtaso mustaa kivikuviosta laminaattia, välitila mustaa fasettihiottua laattaa
Saniteettitilojen kuvaus
lattia grafiitinharmaata laattaa, seinät valkoista laattaa, katto tervaleppäpaneelia upotetuin valaisimin, peilikaappi valaisimella, allaskaappi ja pyykkikaappi (kiiltävä tummanharmaa), suihkuseinä, tilavaraus ja liitäntä pesukoneelle ja kuivausrummulle
Lattiamateriaalien kuvaus
himmeälakattua tammiparkettia
Laajakaista
Vuokraan sisältyy Telian Yhteys kotiin S 10 Mb/s -laajakaistayhteys (oma sopimus operaattorin kanssa).
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Autopaikat
lisätiedot Avorista
Hissi
On
Lämmitys
kaukolämpö
Energialuokka
C2013
Tehdyt remontit
valvontakamerat 2016, parvekelasitus (HUOM! ei ylimpään kerrokseen) 2020
Yhteiset tilat
saunatilat, pesutupa, ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto