27,0 m² | 1 h + kt + ph | 615,00 €/kk
Tiililinnankatu 7 A, 20100 Turku, Kakola
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
Katso kaikki kuvat
Kakolanmäen laidalle juuri valmistuneen As Oy Turun Kakolankaaren tehokaspohjainen ja tyylikäs ylimmän kerroksen yksiö ranskalaisella parvekkeella. Asunnosta on upeat näkymät.

Keittotilassa on mustat kaapit mustin vetimin ja työtasot ovat puukuvioista laminaattia. Välitilassa on puukuviosta kalustelevyä ja led-nauhavalaisin. Koneina on integroitu astianpesukone, integroitu jääkaappi-pakastin, teräspintainen erillisuuni, induktiokeittotaso ja ulosvedettävä musta liesikupu. Mikroaaltouunille on tilavaraus.

Pesuhuoneen lattia ja seinät ovat beigenharmaata laattaa ja katto tervaleppää upotetulla led-valaisimella. Pesuhuoneessa on peilikaappi led-varsivalaisimella, valkoinen allaslaatikosto ja suihkuseinä kirkkaalla lasilla. Pesukoneelle ja kuivausrummulle on tilavaraus ja liitännät.

Lattiat ovat valkomattalakattua tammiparkettia. Asunnon seinät ovat valkoiseksi maalattuja.

Ikkunoissa on sälekaihtimet.

Lämmitysmuotona on kaukolämpö ja lämmönjakotapana on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Sisustamista haittaavia lämpöpattereita ei siis ole. Asuntokohtainen ilmanvaihtolaite lämmön talteenotolla.

Vuokraan sisältyy Telian Yhteys kotiin S 10 Mb/s -laajakaista, joka on edullisesti päivitettävissä nopeammaksi!

Lisätietoja Kakolan alueen historiasta ja uudesta elämästä palveluineen löytyy Kakolan nettisivuilta www.kakola.fi!

HUOM! Esittelyaikoja emme toistaiseksi julkaise asuntoilmoituksissa, jotta pystymme tarvittaessa rajoittamaan esittelyyn tulijoiden määrää. Kysy esittelyaikaa oheisella lomakkeella niin ilmoitamme sen sinulle heti sen selvittyä!

Normaalista toimintamallistamme poiketen, osan asunnoista voi nyt vuokrata myös ilman esittelyä saatavilla olevien kuvien ja tietojen perusteella. Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan asunnon ilman esittelyä, pyydä hakemus oheisella lomakkeella.
Perustiedot
Sijainti
Tiililinnankatu 7 A, Turku
Alue
Kakola
Kerros
3 / 3
Pinta-ala
27,0 m²
Kuvaus
1 h + kt + ph
Huoneluku
yksiö
Kunto
erinomainen
Parveke
ranskalainen parveke
Rakennusvuosi
2022
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa).
Vapautuu
Vuokra-aika
Vapaa 12.1.2022, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
615,00 €/kk
Vuokravakuus
1 230,00€
Vesimaksu
Vesi kulutuksen mukaan (ennakko 20,00 €/hlö/kk).
Sähkömaksu
Sähkö kulutuksen mukaan (oma sopimus).
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
kerrostalo
Taloyhtiö
Asunto Oy Turun Kakolankaari 1
Keittiön kuvaus
integroitu astianpesukone Electrolux ESL4510LO, integroitu jääkaappi-pakastin ENN2801 EOW, teräspintainen erillisuuni CKB100X, induktiokeittotaso 2-levyinen, ulosvedettävä, musta liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille, työtasot puukuviosta laminaattia, Franken rst-allas, hana Oras Safira pesukoneventtiilillä, välitilassa puukuviosta kalustelevyä ja led-nauhavalaisin, kaapit mustin ovin Novart Taika 'hiiltynyt puu' ja mustin vetimin
Saniteettitilojen kuvaus
lattia laattaa Pukkila 10x10 Europe Beige, seinät laattaa Pukkila 20x40 Europe wall beige, katto tervaleppää upotetulla led-valaisimella, peilikaappi led-varsivalaisimella, pesuallashana käsisuihkulla Oras Safira, valkoinen allaslaatikosto ldo Glow 560, suihkuhana ja suihkusetti juoksu putkella Oras Nova, suihkuseinä kirkkaalla lasilla Ocean 3, WC-istuin ldo Glow 60
Lattiamateriaalien kuvaus
valkomattalakattua tammiparkettia Tammi Natural Vanilla matt
Laajakaista
Vuokraan sisältyy Telian Yhteys kotiin S 10 Mb/s -laajakaistayhteys (vuokralainen tekee oman sopimuksen operaattorin kanssa).
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Hissi
On
Lämmitys
kaukolämpö
Energialuokka
B2018
Yhteiset tilat
saunatilat, irtaimistovarasto