49,0 m² | 2 h + kk + ph | 598,00 €/kk
Tiilentekijänkatu 12 F, 20810 Turku, Martti
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
Katso kaikki kuvat
Valoisa, neliötään suurempi läpitalon huoneisto rauhallisessa ja vehreässä pihapiirissä.

Sähkön hinnan nousun takia ensimmäiset kolme kuukautta vuokrasta saa alennusta 100,00 euroa / kk!

Asunnon vintille rakennettu parvi, jossa on hyvin tilaa sängylle sekä reilusti säilytystilaa! Parvella on pääosin seisomakorkeus.

Alakerran molempien huoneiden lattia on vaaleaa laminaattia ja seinät on valkoiseksi maalatut. Kahteen suuntaan olevista ikkunoista molemmista näkymät pihan suuntaan. Kaunis kaakelitakka on toimiva ja se tuo mukavasti lämpöä ja tunnelmaa.

Keittiössä on mukavasti kaappitilaa, induktioliesi sekä jääkaappipakastin. Ruuanvalmis ja lämmitys mahdollista myös keittiön nurkassa olevalla puuhellalla.

Asunnossa sähkölämmitys. Voit laskea arvion sähkönkulutuksesta mm. https://www.vattenfall.fi/energianeuvonta/arvioi-energiankulutuksesi/laske-kulutuksesi/
Arvioitu sähkönkulutus Vattenfallin laskurilla (vattenfall.fi) on 8507 kWh/vuosi (arvio perustuu: rivitalo, 49 m² / 1 henkilöä, sähkölämmitys, eteläinen Suomi).

Vuokranantajan ilmoittaman mukaan peruslämmön (noin 15 astetta) kustannukset ovat olleet vain noin 51€ ajalta 1.-28.11.2022 (kulutus 126 kWh).

Olohuoneen takka sekä keittiön puuhella nuohotaan säännöllisesti taloyhtiön toimesta ja molemmat ovat käyttökuntoisia! Kellarissa tarvittaessa varastotilaa omien puiden säilytykseen.

Talo sijaitsee suositulla Martin alueella. Lähellä ovat koulut, päiväkodit, ravintolat, kaupat, kuntosali ja kaikki keskustan palvelut. Aurajoen rantaan vain vajaa 400 m!

HUOM! Jätä yhteystietosi oheisella yhteydenottolomakkeella niin ilmoitamme esittelyajan sinulle tekstiviestillä heti sen selvittyä. Mikäli esittelyaika on jo näkyvillä, esittelyyn ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua.
Perustiedot
Sijainti
Tiilentekijänkatu 12 F, Turku
Alue
Martti
Kerros
2 / 2
Pinta-ala
49,0 m²
Kuvaus
2 h + kk + ph
Huoneluku
kaksio
Kunto
hyvä
Parveke
ei ole
Rakennusvuosi
1947
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa). Asunto on yhtiöjärjestyksen mukaan 39 m2.
Vapautuu
Vuokra-aika
Vapaa 1.11.2022, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
598,00 €/kk
Vuokravakuus
1 196,00€
Vesimaksu
Vesi 15,00 €/hlö/kk.
Sähkömaksu
Sähkö kulutuksen mukaan (oma sopimus).
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
puutalo
Taloyhtiö
Asunto-osakeyhtiö Tiilentekijänkatu 12
Keittiön kuvaus
valkoiset kaapit puuvetimin, välitila maalattu / valkoista laattaa, induktioliesi, jk/pk, puuhella
Saniteettitilojen kuvaus
seinät valkoista laattaa, lattia harmaata kaakelia, peilikaappi, allas, pyykkikaappi, suihku, suihkuseinä, liitäntä pyykinpesukoneelle
Lattiamateriaalit
laminaatti
Antennijärjestelmä
yhteisantenni
Autopaikat
lisätiedot isännöitsijältä
Hissi
Ei
Lämmitys
sähkö / puu
Energialuokka
ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tehdyt remontit
Pääsähköjohdot uusittu 1976, ulkopellitys ja lisälämmöneristys 1985, käyttöveden tuloputki- ja runkovesijohdot uusittu 2003, porraskäytävät maalattu 2008, ikkunoiden uusiminen; huoneistot ja porraskäytävät 2009, tiilikattojen uusiminen 2010, ovien uusiminen; porraskäytävä ja liikehuoneistot 2016, viemäriverkoston kuntotutkimus,
Suunnitteilla olevat remontit
KPTS 2022-2027; Asuntojen ulko-ovien korjaaminen tarpeellisilta osin, viemäri- ja käyttövesiverkoston tarpeellisten korjausten suunnittelu ja toteutus, taloyhtiön yleisten tilojen sähkötekniikan kunnon selvitys ja sen parantaminen. Pohjaviemäreiden sukitus (tämän hetken tiedon mukaan kevät 2023).
Yhteiset tilat
saunatilat, pesutupa, ulkoiluvälinevarasto