Siistikuntoinen yksiö ylimmässä 6. kerroksessa.

Kaikki pinnat hyvässä kunnossa, lattiassa laminaatti.

Pesuhuone kaakeloitu ja sinne mahtuu pesukone.

Keittokomerossa jk/pk, liesi ja siistikuntoiset kaapistot.

Vuokraan sisältyy Dna:n 10 Mbit/s laajakaistayhteys.

Asunnon esittelyvideo https://www.youtube.com/watch?v=65rD9GUoyzg

HUOM! Normaalista toimintamallistamme poiketen, asunnon voi nyt vuokrata myös ilman esittelyä saatavilla olevien kuvien ja tietojen perusteella. Esittelyjä järjestämme harkinnan ja mahdollisuuksien mukaan. Mikäli olet kiinnostunut asunnosta, ole yhteydessä meihin oheisella lomakkeella niin sovitaan asiasta tarkemmin!
Perustiedot
Sijainti
Talikkokatu 6 B, Turku
Alue
Hannuniittu
Kerros
6 / 6
Pinta-ala
31,0 m²
Kuvaus
1 h + kk + kph
Huoneluku
yksiö
Kunto
hyvä
Parveke
ei ole
Rakennusvuosi
1974
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa).
Vapautuu
Vuokra-aika
Vapaa 1.5.2020, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
480,00 €/kk
Vuokravakuus
960,00€
Vesimaksu
Vesi kulutuksen mukaan (ennakko 20,00 €/hlö/kk).
Sähkömaksu
Sähkö sisältyy vuokraan.
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
kerrostalo
Taloyhtiö
As Oy Paaskunnanmäki
Keittiön kuvaus
jk/pk, liesi, kaapistot
Saniteettitilojen kuvaus
kaakeloitu 2016, pesukoneliitäntä
Lattiamateriaalien kuvaus
laminaatti
Laajakaista
Vuokraan sisältyy DNA:n laajakaistayhteys 10 Mb/s.
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Autopaikat
P-alue
Hissi
On
Lämmitys
kaukolämpö
Energialuokka
E2013
Tehdyt remontit
2001 Porraskäytävien maalaus. 2002 Ikkunoiden vaihto parvekkeille vapautuvia lukuunottamatta. 2004 Hissit uusittu. 2006 Kylmähuoneiden kojeistot. 2010 Räystäiden rakentaminen, vesikatteiden pinnoitus parvekeovien ja ikkunoiden uusiminen, asennettu parvekkeiden väliin palokatkot, pinnoitettu seinät ja katot sekä vesieristetty lattiat, uusittu ulkoseinien eristeet, tiivistetty rakennusten sisäkuori sisäilman varmistamiseksi, parvekelasien asennus, talon ulkoseinän pinnoitus. 2011 Ulko-ovien osittainen uusiminen ja automatisointi. 2012 Lämmitysverkon sulut ja linjasäädöt, kellarikerrosten runkovesiputket, parkkialueen uusiminen. 2015 Yhtiön talojen välisten lämmitys- ja vesiputkistojen uusiminen. 2016 käyttöveden suodattimet. 2015-2017 Kylmän- ja kuumanveden pystylinjat uusittu. 2017 Kuuman käyttöveden lämmönrajoitin. 2+17-2018 Palokatkojen kunnostusta. 2018 Ilmastointikoneet vaihdettu ja säädetty, hissikonehuoneiden ulkoseinien uusiminen, välikaton eristystä parannettu.
Suunnitteilla olevat remontit
Huoneistokohtaiset sähkömittarit, Hallituksen arvio lähivuosina tehtäväksi tulevista korjauksista: Kaukolämmöstä maalämpöön siirtyminen, Kellarikerrosten kattojen korjaus, kuivaushuoneiden kunnostus, talosaunojen korjaaminen, porraskäytävien kunnostus, lämmityskaapeleiden asentaminen, lämmitysjärjestelmän tasapainotus, leikkipaikan kunnostus.
Yhteiset tilat
saunatilat, ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto, kuivaushuone, väestönsuoja