35,0 m² | 1 h + kk + ma + ph | 575,00 €/kk
Sotalaistenkatu 2 D, 20810 Turku, Martti
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
Katso kaikki kuvat
Jokirannan tuntumassa rauhallisella paikalla iso alkovillinen yksiö huoneiston levyisellä lasitetulla parvekkeella puustoisin näkymin. Kesäaikaan asumismukavuutta lisää viilennyskäyttöön tarkoitettu ilmalämpöpumppu!

Huoneeseen avoimessa, ikkunallisessa keittokomerossa on jääkaappipakastin, liesi ja valkoiset kaapit.

Pesuhuone on kaakeloitu putkistosaneerauksen yhteydessä. Pesukoneelle on liitännät.

Lattiat ovat tammilaminaattia.

Vuokraan sisältyy Telian Yhteys kotiin S 10 Mb/s -laajakaistayhteys, joka on edullisesti päivitettävissä nopeammaksi!

Keskeinen, mutta rauhallinen sijainti. Lähikauppoina on K-Market Martinmylly 200 metrin päässä ja K-Supermaket Föri jokirannassa 500 metrin päässä. Kauppatorille pyöräilee noin 5 minuutissa ja Yliopiston, TYKSin ja Kupittaan kampuksen alueille reilussa 10 minuutissa. Myös linja-autoyhteydet ovat hyvät. Pysäkit ovat noin 150 metrin päässä. Lisätietoja linja-autojen aikatauluista ja reiteistä Fölin reittioppaasta https://reittiopas.foli.fi/.
HUOM! Jätä yhteystietosi oheisella yhteydenottolomakkeella niin ilmoitamme esittelyajan sinulle tekstiviestillä heti sen selvittyä. Mikäli esittelyaika on jo näkyvillä, esittelyyn ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua.
Perustiedot
Sijainti
Sotalaistenkatu 2 D, Turku
Alue
Martti
Kerros
2 / 6
Pinta-ala
35,0 m²
Kuvaus
1 h + kk + ma + ph
Huoneluku
yksiö
Kunto
hyvä / tyydyttävä
Parveke
lasitettu parveke
Rakennusvuosi
1961
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa). Vuokralainen vastaa viilennyskäyttöön tarkoitetun ilmalämpöpumpun ns. käyttäjän huoltotoimista. Huoltotoimia ovat mm. karkeasuodattimen puhdistus, ulkoyksikön puhtaanapito, kondenssiveden tarkastus sekä viilennys- ja lämmitystoimintojen testaus keväisin ja syksyisin.
Vapautuu
Vuokra-aika
Vapaa 15.3.2023, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
575,00 €/kk
Vuokravakuus
1 150,00€
Vesimaksu
Vesi 24,00 €/hlö/kk.
Sähkömaksu
Sähkö kulutuksen mukaan (taloyhtiö).
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
kerrostalo
Taloyhtiö
As Oy Martinsilta
Keittiön kuvaus
ikkunallinen keittokomero; jääkaappipakastin, liesi, valkoiset kaapit
Saniteettitilojen kuvaus
remontoitu putkistosaneerauksen yhteydessä; lattia laattaa, seinät laattaa, peilikaappi valolla, lavuaari, bideesuihku, wc-istuin, suihkuverhokisko, suihku, liitännät pesukoneelle
Lattiamateriaalien kuvaus
tammilaminaattia
Laajakaista
Laajakaista taloyhtiön määräämän mukaisesti. Vuokra-ajan alkaessa vuokraan sisältyy Dna Kiinteistölaajakaista 10M (vuokralainen tekee oman sopimuksen operaattorin kanssa).
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Autopaikat
P-alue, lisätiedot isännöitsijältä
Hissi
On
Lämmitys
kaukolämpö
Energialuokka
E2007
Tehdyt remontit
eteläpuolen ikkunat A, B ja C portaissa 1990, lämmönsiirtimet ja säätölaitteet 1995/2001, siivousparvekkeet, pohjaviemärit 2000, viemärit ja vesijohdot 2008-2009, porraskäytävämaalaukset 2009, rantarakennuksen peltikatteen uusiminen 2012, rantatalon perustusten vahvistustyö 2012-2013, piharakennuksen peltikatteen uusiminen, rantarakennuksen peltikatteen maalaus 2014, rantarakennuksen asuntojen vanhoista painumista johtuneiden seinähalkeamien korjaus 2016, piharakennuksen peltikatteen maalaus 2017, hissikoneistojen korjauksia 2017, parvekkeiden korjaus ja lasitus 2020, lukitusjärjestelmä iLoq S5 2021, alkuperäiset huoneistojen ikkunat 2021-2022, huoneistojen parvekeovet 2021-2022
Yhteiset tilat
saunatilat, pesutupa, ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone, mankeli, väestönsuoja