Kiva puutaloyksiö Asunto-Osakeyhtiö Korkeavuori Turussa-nimisessä taloyhtiössä. Portsan asuinalue on tunnettu tunnelmallisista puutaloistaan keskustan tuntumassa.

NELIÖITÄÄN SUUREMMASSA asunnossa on toimiva pohjaratkaisu. Eteisestä käynti erilliseen wc-tilaan jossa tila ja liitäntä myös pesukoneelle! Eteisestä astutaan valoisaan olohuoneeseen, jossa asunnon tyyliin sopiva tapettiseinä antaa mukavasti särmää. Muut olohuoneen seinät ovat väriltään hillityn vihreät. Olohuoneen yhdessä kulmassa tunnelmaa luo toimiva takka ja toisella puolen kätevästi säilytystilaa valkoisissa kaapistoissa.

Tilavassa keittiössä hyvin paikka ruokapöydälle tai vaikkapa pienelle oleskelutilalle. Osa keittiön seinistä sekä säilytyskaapin ovet ovat tapetoitu ja loput seinät maalattu tapettiin sopivalla kellertävän sävyllä. Keittiössä reippaasti säilytystilaa, jääkaappipakastin, keraaminen liesi sekä astianpesukone. Keittiön kulmalla myös toimiva leivinuuni/puuhella, jota voi käyttää lämmitykseen tai ruuanlaittoon!
Keittiön yläpuolella kätevä ja tilava parvi, joka tuo ihanasti lisätilaa.

Parven alta käynti reippaan kokoiseen pesuhuoneeseen, joka on kokonaan kaakeloitu ja sävyltään vaalea. Pesuhuoneen yhteydessä myös oma sauna!

Asunnon edessä omaa piha-aluetta, johon mahtuu hyvin ruokailuryhmä ja istutuksia. Pihan reunalta käynti asunnon käytössä olevaan varastotilaan, jossa mukavasti säilytystilaa vaikkapa polttopuille.

Asunnossa on sähkölämmitys ja kaksi käyttökuntoista tulisijaa. Lämminvesivaraaja

Taloyhtiön historiaan voi tutustua paikallisen asukasyhdistyksen, Portsa ry:n sivuilla: https://www.portsa.fi/asunto-osakeyhtio-korkeavuori-turussa/.

HUOM! Jätä yhteystietosi oheisella yhteydenottolomakkeella niin ilmoitamme esittelyajan sinulle tekstiviestillä heti sen selvittyä. Mikäli esittelyaika on jo näkyvillä, esittelyyn ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua.
Perustiedot
Sijainti
Puutarhakatu 38 B, Turku
Alue
Port Arthur
Kerros
1 / 2
Pinta-ala
33,0 m²
Kuvaus
1 h + kt + ph
Huoneluku
kaksio
Kunto
hyvä
Parveke
oma piha
Rakennusvuosi
1913
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa). Yhtiön huoneistojen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siten olla yhtiöjärjestyksessä ja esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi. Isännöitsijäntodistuksen mukaan huoneisto on 1 h+k ja sen pinta-ala on 32,79 m².
Vapautuu
(vapautuminen myös heti)
Vuokra-aika
Vapaa 2.8.2022, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
685,00 €/kk
Vuokravakuus
1 370,00€
Vesimaksu
Vesi kulutuksen mukaan (ennakko 10,00 €/hlö/kk).
Sähkömaksu
Sähkö kulutuksen mukaan (oma sopimus).
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
puutalo
Taloyhtiö
Asunto-Osakeyhtiö Korkeavuori Turussa
Keittiön kuvaus
Vaaleat kaapinovet metallivetimin, välitila laattaa, työtasot laminaattia, keraaminen liesi, astianpesukone, jk/pk, leivinuuni
Saniteettitilojen kuvaus
Erillinen wc; kokonaan kaakeloitu, peilikaappi valolla, liitäntä ja tila pyykinpesukoneelle<br />
Pesuhuone; kokonaan kaakeloitu, suihku, oma sauna
Lattiamateriaalit
lautalattia
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Hissi
Ei
Lämmitys
sähkö / puu
Energialuokka
kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta
Tehdyt remontit
julkisivujen huoltomaalaus 2021, piharakennuksen katon maalaus 2020, saattolämmitys Puutarhakadun puoleisiin syöksyihin 2019, ulko-ovet ja lukitus 2018, viemäriputkien kuvaus 2016, 2 kpl portteja 2015, keskipihan oleskelutilan uudistus, postikäytävän korjaus 2014, piha-alueiden vedenohjauksen korjaus 2013, talousrakennuksen julkisivukorjaukset 2012, antenniverkko 2011, julkisivumaalausremontti 2010-2011, ulkovalaistus 2010, kattojen maalaus 2006, A-talon viemäreitä uusittu 2005, peltikatto 2000, ulkomaalaus 1993, sähkösyötöt 1990, syöksytorvet 1985, vesijohdot, ovet, ikkunat 1984
Suunnitteilla olevat remontit
KPTS 2022-2026: vesikattojen maalaus
Yhteiset tilat
saunatilat, pesutupa, ulkoiluvälinevarasto, askarteluhuone