25,5 m² | 1 h + kt + ph | 565,00 €/kk
Paratiisintie 1, 20100 Turku, Pohjola
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
Katso kaikki kuvat
Asunto Oy Turun Pohjolan Paratiisiin valmistuu yksiö ranskalaisella parvekkeella erinomaiselle paikalle lähelle keskustaa.

Keittotilassa on tyylikkäät puhtaanvalkoiset mattamaalatut vetimettömät kaapit, tummat työtasot ja välitilassa on valkoista laattaa. Varustukseen kuuluu mm. integroitu astianpesukone, induktiokeittotaso, erillisuuni kiertoilmalla ja valkoinen jääkaappipakastin.

Pesuhuoneen lattia on himmeää tummanharmaata Iaattaa, seinät isoa valkoista himmeää vaakaan asennettua laattaa, katto tervaleppäpaneelia, peilikaappi led-valolla, valkoinen allaskaapisto ja savulasinen suihkuseinä. Pesukoneelle ja kuivausrummulle on tilavaraus ja liitännät.

Lattiat ovat mattalakattua tammiparkettia. Seinät ovat valkoiseksi maalattuja.

Iso, lähes lattiasta kattoon oleva ikkuna ja parvekeovi on varustettu valkoisin sälekaihtimin.

Huoneistokohtainen lämmön talteenotolla (LTO) varustettu koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä. Lämmitysmuotona on maalämpö ja lämmön jako tapahtuu miellyttävällä vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Vuokraan sisältyy Telia Yhteys kotiin S 10 Mb/s -laajakaistayhteys, joka on edullisesti päivitettävissä nopeammaksi!

Kysy mahdollisuudesta vuokrata autohallipaikka 85 euroa/kk.

Logomo, Hesburger, McDonald's, linja-autoasema noin 500 m
Kauppatori noin 1,2 km

HUOM!
As Oy Pohjolan Paratiisin asukkailla on käytössään 1.2.2020 alkaen vuoden ajan TÄYSSÄHKÖINEN auto NISSAN LEAF. Käyttöhinnoittelu on 5 euroa/tunti, ei muita kuluja. Ajokilometrit eivät siis vaikuta hintaan. Hinnoittelu alkavan puolen tunnin mukaan. Veloitus kirjautumisen yhteydessä ilmoitetulta maksukortilta (pankki- tai luottokortti). Palveluun kirjaudutaan tili.omago.fi -sivustolla liittymiskoodilla, jonka toimitetaan asukkaille erillisellä tiedotteella ennen auton toimittamista. Auto varataan kätevästi omaan matkapuhelimeen ladattavalla sovelluksella, kuin myös ajamisen aktivointi, ovien avaaminen, lukitseminen sekä ajon päättäminen tapahtuu puhelimella. Ajoneuvon luovutuksen yhteydessä Omagon edustajat pitävät auton luovutustilausuuden kera käyttöopastuksen.

HUOM! Kuvat ovat yleisiä havainnekuvia, ei kuvia asunnosta.Ilmoittaudu esittelyyn oheisella ilmoittautumislomakkeella! Ilmoitamme tämän jälkeen esittelyajan sinulle heti sen selvittyä. Mikäli esittelyaika on jo tiedossa, esittelyyn ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Esitteen ja hakemuksen saat esittelystä.
Perustiedot
Sijainti
Paratiisintie 1, Turku
Alue
Pohjola
Kerros
3 / 4
Pinta-ala
25,5 m²
Kuvaus
1 h + kt + ph
Huoneluku
yksiö
Kunto
erinomainen
Parveke
ranskalainen parveke
Rakennusvuosi
2020
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa).
Vapautuu
Vuokra-aika
Vapaa 15.1.2020, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
565,00 €/kk
Vuokravakuus
1 130,00€
Vesimaksu
Vesi kulutuksen mukaan (taloyhtiö).
Sähkömaksu
Sähkö kulutuksen mukaan (oma sopimus).
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
kerrostalo
Taloyhtiö
As Oy Pohjolan Paratiisi
Keittiön kuvaus
integroitu astianpesukone, valkoinen jääkaappipakastin, induktiokeittotaso, liesituuletin, erillisuuni kiertoilmatoiminnolla, tilavaraus mikroaaltouunille, kaapit puhtaanvalkoisin mattamaalatuin vetimittömin ovin, välitila valkoista laattaa 10x30, työtaso tummaa laminaattia 'R795 vintage grafiitti patinoitu'
Saniteettitilojen kuvaus
lattia himmeää tummanharmaata laattaa Pukkila Geo10x10 Antracite, seinät himmeää valkoista vaakalaattaa Pukkila 20x40, katto tervaleppäpaneelia, suihkuseinä savulasia, seinä-wc, peilikaappi led-valaisimella, allaskaappi valkoisin ovin metallivetimillä, tilavaraus ja liitännät pesukoneelle ja kuivausrummulle
Lattiamateriaalien kuvaus
mattalakattua tammiparkettia (Karelia Tammi Natural Matt 3S) valkoisin jalkalistoin
Laajakaista
Vuokraan sisältyy Telian Yhteys kotiin S -laajakaistayhteys 10 Mb/s (oma sopimus operaattorin kanssa).
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Autopaikat
lisätiedot Avorista
Hissi
On
Lämmitys
maalämpö
Energialuokka
A2018
Yhteiset tilat
ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto