22,0 m² |1 h + kk + ph |495,00 €/kk
Linnankatu 33 B,20100Turku,Keskusta
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
Katso kaikki kuvat
Arkkitehti Gunnar Wahlroosin suunnittelemassa komeassa wanhassa kivitalossa vaaleasävyinen yksiö. Asunto sijaitsee hissillisen talon ylimmässä 5. kerroksessa.

Keittotilassa on jenkkikaappi, miniuuni kahdella keittolevyllä, mikroaaltouuni ja edestä täytettävä pyykinpesukone. Kaapit ova valkoiset.

Pesuhuoneessa on laatoitettu lattia ja seinät, katto on valkoista paneelia. Valollisessa peilikaapissa on tilaa purkeille ja purnukoille. Pyykinpesukone on keittotilassa.

Lattiat ovat vaaleaa parkettia.

HUOM! Jätä yhteystietosi oheisella yhteydenottolomakkeella niin ilmoitamme esittelyajan sinulle tekstiviestillä heti sen selvittyä. Mikäli esittelyaika on jo näkyvillä, esittelyyn ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua.
Esittelyaika
-
Esittely alkaa ilmoitettuna alkamisajankohtana, joten olethan paikalla tuolloin! Esittelijä poistuu paikalta viimeistään esittelyn päättymisajankohtana. Kyseessä yleisesittely. Esittelijämme käyttävät esittelyissä maskeja, käytäthän sinäkin omaasi. Älä tule esittelyyn jos sinulla on vähäisiäkään flunssan oireita. Muistetaan turvavälit!
Perustiedot
Sijainti
Linnankatu 33 B, Turku
Alue
Keskusta
Kerros
5 / 5
Pinta-ala
22,0 m²
Kuvaus
1 h + kk + ph
Huoneluku
yksiö
Kunto
hyvä
Parveke
ei ole
Rakennusvuosi
1928
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Ei lemmikkejä.
Vapautuu
(vapautuminen myös heti)
Vuokra-aika
Vapaa 1.2.2021, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
495,00 €/kk
Vuokravakuus
990,00€
Vesimaksu
Vesi 26,00 €/hlö/kk.
Sähkömaksu
Sähkö kulutuksen mukaan.
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
kerrostalo
Taloyhtiö
Asunto Oy Linnankatu 33
Keittiön kuvaus
jenkkikaappi, mikroaaltouuni, pöytäuuni 2-levyisellä keittotasolla, edestä täytettävä pyykinpesukone, valkoiset kaapit, välitila laattaa
Saniteettitilojen kuvaus
lattia laattaa, seinät laattaa, katto valkoista paneelia, peilikaappi valolla, lavuaari hanalla, bidee, wc-istuin, suihkutila (pyykinpesukone keittotilassa)
Lattiamateriaalien kuvaus
parkettia
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Autopaikat
lisätiedot isännöitsijältä
Hissi
On
Lämmitys
kaukolämpö
Energialuokka
D2007
Tehdyt remontit
katto uusittu 1984, porrashuoneet maalattu 1985, julkisivukunnostus 1990, sähkö-lvi suunnittelu 1994, kellarin pohjaviemärit ja vesijohdot uusittu 1995, sähköjohtojen uusimistyö 1999-2000, putkistosaneeraus 2004, hissien saneeraus 2007, liiketilojen ja A- ja B-portaiden ulko-ovien uusiminen 2013, ranskalaisten ovien entisöinti 2014, huoneistoikkunoiden uusiminen 2016-2017, pelastustien rakentaminen, pihan lämmitys, pyörä- ja jätekatosten rakentaminen 2018, tuuletusparvekkeiden korjaus (käynnissä 2020)
Suunnitteilla olevat remontit
KPTS 2020-2024; pihanpuoleiset ulko-ovet, sisäänajoportin asvaltin uusinta, seinien ja katoksen ehostus, porrashuoneiden kunnostustyö, huoltokorjaustyöt, perustukset seurannassa (puupaalut)
Yhteiset tilat
irtaimistovarasto