Tasokkaasti remontoitu 8. kerroksen läpitalon kolmio kahdella lasitetulla parvekkeella aivan ydinkeskustassa! Parvekkeilta on upeat näkymät Samppalinnanvuorelle ja yli kaupungin. Tällaista kotia on tarjolla vain harvoin!

Tilava olohuone ja avara keittiö saarekkeineen ovat omiaan lisäämään tämän asunnon viihtyisyyttä. Asumismukavuutta lisää osaltaan myös viilentävä ilmalämpöpumppu. Olohuoneessa olevan komeaa takkaa voi käyttää tunnelmaa luovana kynttilätakkana. Molemmat makuuhuoneet ovat pihan puolella.

Keittiössä on integroitu astianpesukone, induktiokeittotaso integroidulla liesituulettimella, erillisuuni kiertoilmatoiminnolla ja pyrolyysipuhdistuksella, integroitu mikroaaltouuni ja korkea integroitu jääkaappi. Korkea pakastin manuaalisella jääpalakoneella löytyy kätevästi seinän takaa kodinhoitohuoneesta. Keittiön kaapeissa on valkoiset uravetimilliset ovet ja laatikot. Työtasot ovat mustaa laminaattia mustalla upotetulla altaalla ja välitilassa on valkoista välitilalevyä sekä led-listavalaisin.

Kodinhoitohuoneessa on Siemensin pyykinpesukone ja kuivausrumpu sekä korkea pakastin. Kaapistot ovat valkoiset. Työtaso on harmaata betonikuvioista laminaattia upotetulla altaalla ja välitilassa valkoista välitilalevyä sekä led-listavalaisin. Kodinhoitohuoneesta on kätevästi käynti pienemmälle lasitetuista parvekkeista. Kelpaa siinä sitten puuhastelun välissä ihailla maisemia.

Pesuhuoneita on kaksi ja molemmissa on sekä suihku että wc-istuin. Pesuhuoneiden lattiat ovat tummanharmaata laattaa, seinät isoa valkoista vaakalaattaa, tehosteseinät tummanharmaata isoa vaakalaattaa ja katot lämpökäsiteltyä paneelia upotetuin valoin. Pesuhuoneissa on peilikaapit led-valolipalla, altaat valkoisilla allaslaatikostoilla, pyyhepatterit, taittuvat kirkaslasiset suihkuseinät sekä seinä-wc:t tammitasoilla.

Lattiat ovat tummaa tammivinyylilankkua, eteisaulassa on laattaa. Seinät ovat valkoiseksi maalatut.

Molemmilla lasitetuilla parvekkeista on tummanharmaat parvekematot. Lisäksi isommalla parvekkeella on Sunroll screen-kaihtimet.


HUOM! Jätä yhteystietosi oheisella yhteydenottolomakkeella niin ilmoitamme esittelyajan sinulle tekstiviestillä heti sen selvittyä. Mikäli esittelyaika on jo näkyvillä, esittelyyn ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua.
Perustiedot
Sijainti
Linnankatu 19b B, Turku
Alue
keskusta
Kerros
8 / 9
Pinta-ala
93,0 m²
Kuvaus
3 h + k + 2 ph/wc + khh
Huoneluku
kolmio
Kunto
erinomainen
Parveke
lasitettu parveke
Rakennusvuosi
1967
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa).
Vapautuu
Vuokra-aika
Vapaa 15.9.2023, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
1 695,00 €/kk
Vuokravakuus
3 390,00€
Vesimaksu
Vesi kulutuksen mukaan (taloyhtiö).
Sähkömaksu
Sähkö kulutuksen mukaan (oma sopimus).
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
kerrostalo
Taloyhtiö
Asunto Oy Linnankatu 19
Keittiön kuvaus
saarekkeellinen keittiö; integroitu astianpesukone (Bosch SBA67MX00E), induktiokeittotaso integroidulla liesituulettimella (Bosch PVS851F21E Venting), erillisuuni kiertoilmatoiminnolla ja pyrolyysipuhdistuksella (Bosch HBG672BS), integroitu mikroaaltouuni, integroitu korkea jääkaappi (Bosch KIR81AF30), korkea pakastin löytyy seinän takaa kodinhoitohuoneesta, kaapit valkoisin uravetimillisin ovin ja laatikoin, musta keittiöhana, työtasot mustaa laminaattia mustalla upotetulla altaalla, välitilassa valkoista välitilalevyä ja led-listavalaisin
Saniteettitilojen kuvaus
PESUHUONE 1: lattia tummanharmaata laattaa, seinät isoa valkoista vaakalaattaa, tehosteseinä tummanharmaata isoa vaakalaattaa, katto lämpökäsiteltyä paneelia upotetuin valoin, peilikaappi led-valolipalla, leveä allas valkoisella allaslaatikolla, pyyhepatteri, taittuvat kirkaslasiset suihkuseinät, seinä-wc tammitasolla<br />
PESUHUONE 2: lattia tummanharmaata laattaa, seinät isoa valkoista vaakalaattaa, tehosteseinä tummanharmaata isoa vaakalaattaa, katto lämpökäsiteltyä paneelia upotetuin valoin, peilikaappi led-valolipalla, allas valkoisella allaslaatikolla, pyyhepatteri, taittuvat kirkaslasiset suihkuseinät, seinä-wc tammitasolla<br />
KODINHOITOHUONE: pakastinkaappi manuaalisella jääpalakoneella (Slim Ice Maker), Siemensin pyykinpesukone ja kuivausrumpu, valkoiset kaapit, työtaso harmaata betonikuvioista laminaattia upotetulla altaalla, välitilassa valkoista välitilalevyä ja led-listavalaisin, lattia tummaa laattaa, lasitettu parveke<br />
Lattiamateriaalien kuvaus
tummaa tammivinyylilankkua miniviisteellä (Polyflor Camaro Loc wood PU 3436 Laurel Dark Oak), eteisaulassa laattaa
Laajakaista
Laajakaista taloyhtiön määräämän mukaisesti. Vuokra-ajan alkaessa vuokraan sisältyy Dna Kiinteistölaajakaista 10M (vuokralainen tekee oman sopimuksen operaattorin kanssa).
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Autopaikat
P-alue, lisätiedot isännöitsijältä, autohalli
Hissi
On
Lämmitys
kaukolämpö
Energialuokka
F2013
Tehdyt remontit
julkisivu- ja parvekekorjaus 2004, yläparvekkeiden osittainen parvekeseinän ja vesikaton kunnostaminen 2010, saunaosaston kunnostus ja kylmäkellaritilan muutos asukasvarastoiksi, tuuletusparvekkeiden pinnoitekunnostus 2012, pihaportin ja lämmönvaihtimen uusiminen 2014, poisto-iv -laitteiden uusiminen 2015, parvekekaiteiden metalliosien huoltomaalaus, lukitus Abloy Sento 2016, ulko-ovien huoltomaalaus, tonttivesijohdon sisäpuolinen uusiminen 2017, vesikaton huopakatteen uusiminen, linjasaneeraus, sähköjen ja tietojärjestelmien uusiminen, lämmön talteenottojärjestelmän ja muiden energiahankkeiden toteutus, ilmanvaihdon ja lämmitysjärjestelmän säätötyöt, asuntojen märkätilat 2022, sähköautojen latausasemien asentaminen (20 kpl) 2023
Suunnitteilla olevat remontit
KPTS 2023-2027: hissien uusiminen (ko. portaassa valmistunut 9/2023), autohallin katon vedeneristysten korjaus 2024, rakennuksen perustukset ovat seurannassa (suunnitteilla ei ole perustuksiin liittyviä kunnostuksia)
Yhteiset tilat
saunatilat, pesutupa, irtaimistovarasto, väestönsuoja