47,5 m² | 2 h + kk | 590,00 €/kk
Lauklähteenkatu 7 Q, 20740 Turku, Ilpoinen
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
Katso kaikki kuvat
Heti vapaa, remontoitu kaksio Ilpoisten kaupunginosassa. Hissittömän talon 2. kerroksen valoisa huoneisto.

Asunnossa on vaalea vinyylilattia ja valkoiseksi maalatut seinät.

Asunnossa on kaksi lähes samankokoista huonetta, joista toisesta käynti hyvänkokoiseen keittokomeroon.

Keittokomerossa on tilaa pienelle pöydälle ja sen varusteluun kuuluu jääkaappipakastin, liesi, liesituuletin. Astianpesukoneelle on varattu erillinen paikka.

Asunnon kylpyhuone on kokonaan remontoitu 2020 ja siellä on tilaa pesukoneelle.

Taloyhtiön lähellä on niin päiväkoti, koulu kuin päivittäistavarakauppakin. Linja-autopysäkki kävelyetäisyydellä, ulkoilumaastot alkavat heti takapihalta.

Lemmikit ovat tähän yhtiöön tervetulleita. Taloyhtiössä on käyttövesi- ja sähköremontin valmistelu on aloitettu ja peruskorjausurakka sijoittuu aikavälille syksy 2022 - kesä 2023.

NYT VAKUUS 0€ (edellyttää luottotietojen olevan kunnossa, muutoin 1-3kk vuokraa vastaava summa)!!

HUOM! Jätä yhteystietosi oheisella yhteydenottolomakkeella niin ilmoitamme esittelyajan sinulle tekstiviestillä heti sen selvittyä. Mikäli esittelyaika on jo näkyvillä, esittelyyn ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua.
Perustiedot
Sijainti
Lauklähteenkatu 7 Q, Turku
Kunta
Turku
Alue
Ilpoinen
Kerros
2 / 3
Pinta-ala
47,5 m²
Kuvaus
2 h + kk
Huoneluku
kaksio
Kunto
hyvä
Parveke
ei ole
Rakennusvuosi
1969
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa). Vuokrankorotusperusteena kiinteistön ylläpidon kustannusindeksi (voidaan kuitenkin korottaa 3 %). Aina 1.6.
Vapautuu
(vapautuminen myös heti)
Vuokra-aika
Vapaa 1.8.2022, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
590,00 €/kk
Vuokravakuus
1 180,00€
Vesimaksu
Vesi 23,00 €/hlö/kk.
Muut kustannukset
Tällä hetkellä sähkömaksut sisältyvät perusvuokraan. Mikäli yhtiöön asennetaan huoneistokohtaiset sähkömittarit tai taloyhtiö alkaa muilla perusteilla periä huoneistokohtaista sähkömaksua, tulevat sähkömaksut vuokralaisen maksettaviksi.
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
kerrostalo
Taloyhtiö
Lauklähteenkatu 7 L-V
Keittiön kuvaus
Valkoiset kaapin ovet puureunuksin ja harmaat laminaattitasot. Varustelu: jääkaappi/pakastin, liesi, liesikupu, varattu paikka astianpesukoneelle. Seinät maalattu valkoiseksi, välitila vaaleaa ja oranssia kaakelia.
Saniteettitilojen kuvaus
Valkoiset seinälaatat, tummalla tehosteraidalla ja tumma laattalattia. Pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi.
Lattiamateriaalit
laminaatti
Laajakaista
Vuokraan sisältyy DNA:n laajakaistayhteys 10 M (vaatii oman päätelaitteen)
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Autopaikat
P-alue
Hissi
Ei
Lämmitys
kaukolämpö
Energialuokka
D2007
Tehdyt remontit
Julkisivusaneeraus, ikkunat ja ovet 2000. Pihan kunnostus 2001. Hissien modernisointi 2002. Porrashuoneiden kunnostus 2009. Saunaosaston kunnostus 2016. Viemärisaneeraus pinnoitusmenetelmällä 2019. LVI kuntotutkimus tehty vuonna 2012.Käyttövesi- ja sähköremonttiurakan suunnittelutyö aloitettu keväällä 2022.
Suunnitteilla olevat remontit
Porraskäytävien ja pihan kunnostamista. Käyttövesi- ja sähköremontin valmistelu on aloitettu ja peruskorjausurakka sijoittuu aikavälille syksy 2022 - kesä 2023. Urakan kokonaiskesto tai tarkka aloitusajankohta asuntojen osalta ei ole vielä tiedossa, taloyhtiön osalta arvioitu aloitusajankohta loka/marraskuu 2022. Tutkitaan samalla hissien uusintaa. Arvioitu asumishaitta huoneistossa tehtävien töiden osalta on noin 2-4 viikkoa ja asuminen huoneistossa on työn aikana mahdollista. Asuntokohtaiselta haitta-ajalta myönnetään vuokrahyvitystä -50%.
Yhteiset tilat
saunatilat, pesutupa, ulkoiluvälinevarasto, kylmäkellari, kuivaushuone, kellarikomero, väestönsuoja, Kiinteistön huollosta vastaa Lassila&amp;Tikanoja. Pihalla asukkaiden käytössä mm. grillikatos. Mahdollisuus vuokrata sähkötolpallinen autopaikka yhtiön pihalta, 12 eur/kk,<br />
sähkötön paikka 5 eur/kk.