33,0 m² | 2h + kk + ph | 645,00 €/kk
Läntinen Pitkäkatu 20 A, 20100 Turku, Keskusta
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
Katso kaikki kuvat
1900-luvun alussa rakennetun Jugend-talon ensimmäisen kerroksen hyväkuntoinen ja toimiva pikkukaksio.

Asunnon neliöt on käytetty loistavasti. Makuuhuoneeseen mahtuu sängyn lisäksi esim. työpöytä ja olohuoneen puolella on tilaa niin sohvalle, tv-tasolle kuin ruokapöydällekin.

Normaalia korkeampi huonekorkeus tekee asunnosta todella ilmavan ja avaran tuntuisen. OIohuoneen seinää koristaa täyskorkea kaupunkisiluettia kuvaava tapetti.

Remontoitu keittokomero aukeaa huoneen puolelle ja sen varusteluun kuuluu astianpesukone, jenkkikaappi sekä keraaminen liesi ja kiertoilmaominaisuudella varustettu erillisuuni.

Makuuhuoneessa on viisi yläkaappia ja asunnon erikoisuutta kuvastaa hienosti huoneen kulmassa oleva kahden lasin pieni erkkeri-ikkuna.

Kylpyhuone on kokonaan remontoitu 2018 talossa tehdyn putkistosaneerauksen yhteydessä. Säilytystilaa on peili- ja allaskaapin lisäksi erillisessä yläkaapissa. Huoneeseen mahtuu kapea, päältätäytettävä pesukone, mutta taloyhtiön pesutupa on näppärästi käytävän päässä samassa kerroksessa.

Vuokraan sisältyy Telian laajakaistayhteys 10 M. Nopeus on helposti korotettavissa aina 1000 Mbit/s asti erillisellä sopimuksella.

Asunnon ikkunat aukeavat Läntiselle Pitkäkadulle.

Talon takapihalta pääsee suoraan Puolalanpuistoon ja sieltä taas kävelee nopeasti keskustan palveluiden ääreen puiston läpi. Linja-auto- ja rautatieasemat ovat myös kävelyetäisyydellä.

HUOM! Jätä yhteystietosi oheisella yhteydenottolomakkeella niin ilmoitamme esittelyajan sinulle tekstiviestillä heti sen selvittyä. Mikäli esittelyaika on jo näkyvillä, esittelyyn ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua.
Esittelyaika
-
Esittely alkaa ilmoitettuna alkamisajankohtana, joten olethan paikalla tuolloin! Esittelijä poistuu paikalta viimeistään esittelyn päättymisajankohtana.
Perustiedot
Sijainti
Läntinen Pitkäkatu 20 A, Turku
Alue
Keskusta
Kerros
1 / 4
Pinta-ala
33,0 m²
Kuvaus
2h + kk + ph
Huoneluku
kaksio
Kunto
hyvä
Parveke
ei ole
Rakennusvuosi
1900
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa).
Vapautuu
Vuokra-aika
Vapaa 1.12.2022, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
645,00 €/kk
Vuokravakuus
1 290,00€
Vesimaksu
Vesi kulutuksen mukaan.
Sähkömaksu
Sähkö kulutuksen mukaan (oma sopimus).
Muut kustannukset
Vesi perus- yms. maksuineen kulutuksen mukaan. Veden laskutus tapahtuu vuokranantajan kautta taloyhtiön laskuttamana neljän kuukauden välein
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
kerrostalo
Taloyhtiö
Asunto-osakeyhtiö Länsitalo
Keittiön kuvaus
Valkoiset kaapit, puunvärinen taso ja mustavalkoinen välitilan kaakelointi. Varustelu jenkkikaappi, astianpesukone, keraaminen liesitaso ja erillisuuni sekä liesituuletin.
Saniteettitilojen kuvaus
Tumma lattialaatta ja seinissä isot, valkoiset pystykaakelit. Peili- ja allaskaappi sekä erilliskaappi toisella seinällä. Taittuva suihkuseinä ja pesukoneliitäntä. Tila kokonaan remontoitu 2018.
Lattiamateriaalien kuvaus
Parkettilattia
Laajakaista
Vuokraan sisältyy Telian laajakaistayhteys 10 Mb/s.
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Hissi
Ei
Lämmitys
kaukolämpö
Energialuokka
B2013
Tehdyt remontit
2009-2010 julkisivumaalaus Alvar Aallon talossa fasadi ja lämmönsiirtimen uusiminen, 2011-2012 poistoilmajärjestelmän korjaukset, nuohoukset, korvausilman varmistukset, 2013-2014 piha-alueiden korjaukset, salaojat, sadevesijärjestelmät, tonttijohdot, piharakenteet, portaikot, sähkölinjat, pohjat ja pinnat, jätepiste, mäkilämmitys, parvekkeiden korjaus, Funkkistalon käyttövesilinjojen/sähkölinjojen suunnittelu toteuttamista varten käynnissä, jugendtalon peltikate uusittiin, 2015 piharakennuksen katto uusittiin, syöksyt uusittiin, valmisteltiin suunnitelmia linjastosaneeraukseen, 2016-2017 Alvas Aallon funkkistalon linjastosaneeraus, 2016-2017 Telian talokaista, 2017 liikehuoneistojen ikkunat uusittiin, 2018 vastaavalla työselityksellä jugendtalon linjastosaneeraus, 2019 porrastilojen korjaukset, kattorakenteita uusittiin, 2021 lämmityskaapelit Läntisen Pitkänkadun ränneihin Alvarissa
Suunnitteilla olevat remontit
2022: Suunniteltuja suurempia korjaustöitä ei ole. Korjausohjelmaa jatketaan talousarvion puitteissa. Jatketaan ikkunanpuitteiden maalauksia
talousarvion puitteissa. Hulevesiin kohdentuneiden toimenpiteiden jälkeen harkitaan tarvetta jatkolle. Suunnitellaan puutalojen maalausta, talojen portaat käydään läpi sekä kunnostetaan.
Yhteiset tilat
pesutupa, ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto, kylmäkellari, Taloyhtiö muodostuu viidestä erillisestä rakennuksesta, jotka on rakennettu 1900-1929 välisenä aikana. Kiinteistöhuollosta vastaa Kiinteistönhoito Juhala Oy.