29,0 m² | 1 h + kt + alk + ph | 635,00 €/kk
Läntinen Pitkäkatu 17 , 20100 Turku, keskusta
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
Katso kaikki kuvat
As Oy Turun Kauppiaskadunportti on joulukuun alussa valmistuva tasokas asuintalo Turun keskustassa. Tässä 5. kerroksen alkovillisessa kadun puoleisessa yksiössä on ranskalainen parveke. Kesällä asumismukavuutta lisää huoneistokohtainen viilennys!

Keittotilassa on astianpesukone, induktioliesi kiertoilmauunilla, liesikupu, jääkaappipakastin ja tilavaraus mikroaaltouunille. Kaapistossa on valkoiset ovet alumiinisin listavetimin. Työtasot ovat vaaleaa betonikuvioista laminaattia. Välitilassa on shampanjahopean värinen välitilalevy sekä led-nauhavalaisin huurrekuvulla. Keittotilan yhteydessä on tilaa pienelle ruokapöydälle.

Pesuhuoneen lattia on himmeää mustaa laattaa, seinät valkoista isoa vaakalaattaa ja katto tervaleppäpaneelia led-valaisimin. Valollinen peilikaappi, allaslaatikosto ja kirkaslasinen suihkuseinä kuuluvat myös tämän asunnon varustukseen. Pesukoneelle ja kuivausrummulle on tilavaraus ja liitännät.

Lattiat ovat vaaleaa beigenharmaata lankkulaminaattia ja seinät ovat valkoiseksi maalattuja.

Ikkunoissa ja parvekeovessa on sälekaihtimet.

Lämmitysmuotona on kaukolämpö ja lämmönjakotapana on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Sisustamista haittaavia lämpöpattereita ei siis ole. Asuntokohtainen ilmanvaihtolaite lämmön talteenotolla. Ilmavaihtolaite on pesuhuoneessa ja ilmanvaihdon tehostusmahdollisuus liesikuvussa. Läntisen Pitkäkadun julkisivussa on auringonsuojaikkunat, jotka estävät sisätilojen lämpenemistä, häikäisevää valoa ja UV-säteilyä.

Talo on savuton, joten tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteisissä sisä- ja ulkotiloissa on kielletty.

Lemmikit ovat pääsäännön mukaan kiellettyjä, mutta alle 10 kg sisäsiisteistä lemmikeistä voidaan erikseen neuvotella.

Vuokraan sisältyy Dna Perusnopeus 10M laajakaista, joka on edullisesti päivitettävissä nopeammaksi! Kauppiaskadunportin asukasinformaatio on toteutettu Dna Kodinportti-järjestelmällä, johon kuuluu mm. kosketusilmoitustaulu sekä Kodinportti Mobile asukassovellus.

Kauppiaskadunportin ja naapurissa olevan Ratapihan Helmen välissä on viihtyisä korttelipiha istutus-, leikki- ja oleskelualueineen.

Sijainti on mainio. K-Market löytyy talon alakerrasta, Kauppatorille ja linja-autoasemalle on kävelymatkaa vain noin 500 metriä, rautatieasemalle 600 metriä ja Turun yliopistolle noin 1,5 km.

Läntisellä Pitkäkadulla on Turun kaupungin asukaspysäköintipaikkoja. Asukaspysäköintiluvan hinta on ko. A-alueella 16,00 euroa / kk (sis. alv 24 %). Lisätietoja hakemisesta ja alueista https://www.turku.fi/asuminen-ja-ymparisto/liikenne/pysakointi/asukaspysakointi.

Markkinoinnissa käytetyt kuvat ovat suuntaa antavia havainnekuvia talon asunnoista yleisesti tai mallikuvia samantyylisestä naapuritalosta. Tutustu asunnon pohjaratkaisuun sekä vuokrausilmoitukseen ja -esitteeseen huolellisesti. Asunto vuokrataan kalustamattomana. Vuokranantaja varaa mahdollisuuden vaihtaa rakenteita ja materiaaleja vastaaviin tuotteisiin sekä soveltaa suunnitelmien mittoja tarvittaessa.

Kauppiaskadunportin asuntojen vuokraustilanteen näet Avorin sivuilta osoitteesta www.avori.fi/asunnot/kauppiaskadunportti.

Mikäli haluat hakea asuntoa, lähetä meille yhteystietosi oheisella yhteydenottolomakkeella. Lähetämme sinulle paluupostissa vuokrausesitteen ja asuntohakemuksen.

Perustiedot
Sijainti
Läntinen Pitkäkatu 17 , Turku
Alue
keskusta
Kerros
5 / 7
Pinta-ala
29,0 m²
Kuvaus
1 h + kt + alk + ph
Huoneluku
yksiö
Kunto
erinomainen
Parveke
ranskalainen parveke
Rakennusvuosi
2022
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa).
Vapautuu
Vuokra-aika
Vapaa 1.12.2022, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
635,00 €/kk
Vuokravakuus
1 270,00€
Vesimaksu
Vesi kulutuksen mukaan (taloyhtiö).
Sähkömaksu
Sähkö kulutuksen mukaan (oma sopimus).
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
kerrostalo
Taloyhtiö
Asunto Oy Turun Kauppiaskadunportti
Keittiön kuvaus
valkoiset kodinkoneet (astianpesukone AirDry-tekniikalla, jääkaappipakastin, induktioliesi kiertoilmauunilla, liesikupu led-valoilla), tilavaraus mikroaaltouunille, välitilassa led-nauhavalaisin huurretulla kuvulla ja shampanjahopean värinen välitilalevy, työtasot vaaleanharmaata betonikuvioista laminaattia, teräsallas, hana korkealla juoksuputkella, kaapit puhtaan valkoisin silein mattamaalatuin ovin, valkoiset alumiinilistavetimet
Saniteettitilojen kuvaus
lattia himmeää mustaa 10x10 laattaa harmaalla saumalla, seinät valkoista kiiltävää 20x40 vaakalaattaa harmaalla saumalla, katto tervaleppäpaneelia upotetuin led-valoin, peilikaappi led-valaisimella, valkoinen allas, valkoinen allaskaapisto, wc-istuin, bideesuihku, suihku ja suihkuteline, kääntyvä suihkuseinä kirkkaalla lasilla, suihkuverhotanko, vesikiertoinen mukavuuslattialämmitys, liitännät ja tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle
Lattiamateriaalien kuvaus
vaaleaa beigenharmaata lankkulaminaattia (EGGER Pro H1067), jalkalistat laminaatin sävyyn
Laajakaista
Vuokraan sisältyy Dna Perusnopeus 10M -laajakaistayhteys (vuokralainen tekee oman sopimuksen operaattorin kanssa).
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Hissi
On
Lämmitys
kaukolämpö
Energialuokka
B2018
Yhteiset tilat
ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto