68,5 m² | 2 h + k + ph + s | 650,00 €/kk
Kuninkaanraitti 14, 21410 Vanhalinna, Vanhalinna
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
Katso kaikki kuvat
★★★ Uuden asukkaan etu; asunnon vuokra on ensimmäiset kaksi kuukautta 650,00 €/kk, jonka jälkeen vuokra on 950,00 €/kk. ★★★

Asunto Oy Liedon Kuninkaanraitissa kesällä 2016 valmistuneessa kytketyssä paritalossa tasokas saunallinen kaksio isoin ikkunoin.

Keittiössä on tyylikkäät kaapit ja koneet. Pesuhuone on kaakeloitu ja tilaa löytyy pesukoneelle ja kuivausrummulle.

Lattiat ovat vaaleaa tammilaminaattia, eteisessä ja keittiössä harmaata mattalaattaa.

Jokaisella asunnolla on autokatospaikka sähköllä sekä suojainen piha-alue terasseineen. Asukkaat huolehtivat oman etu- ja takapiha-alueensa kesä- ja talvikunnossapidosta sekä liukkauden-torjunnasta. Taloyhtiö osallistuu runsaslumisina aikoina pihojen auraukseen ulkopuolisella kalustolla.

Kuninkaanraitti on rakennettu Liedon Vanhalinnan kartanon vanhoille maille Hämeentien tuntumaan Turun ja Liedon rajalle hyvälle paikalle - Turun yliopisto, Turun kauppakorkeakoulu, Turun yliopistollinen keskussairaala ja Åbo Akademi on vain reilun viiden kilometrin päässä. Turun seudun joukkoliikenteen, Fölin, pysäkki on reilun sadan metrin päässä. Lisäksi Kuninkaanraitilta on hyvät liikenneyhteydet moneen suuntaan. Kauppa, koulu ja päiväkoti ovat muutaman kilometrin päässä, mainio leikkipuisto pikkuväelle löytyy kirjaimellisesti kivenheiton päästä.

Asunto Oy Liedon Kuninkaanraitin omistaa Turun Yliopistosäätiö. Vakaa vuokranantaja takaa mahdollisuuden pitkäaikaiseen vuokra-asumiseen. Vuokratulot ohjataan edistämään ja tukemaan Turun yliopiston toimintaa.

Kuninkaanraitin ketjutalot Arkkitehti-lehdessä: https://www.ark.fi/fi/2019/03/ketjutalo-kuninkaanraitti/.

Ilmoittaudu esittelyyn oheisella ilmoittautumislomakkeella! Ilmoitamme tämän jälkeen esittelyajan sinulle heti sen selvittyä. Mikäli esittelyaika on jo tiedossa, esittelyyn ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Esitteen ja hakemuksen saat esittelystä.
Perustiedot
Sijainti
Kuninkaanraitti 14, Vanhalinna
Alue
Vanhalinna
Kerros
1 / 1
Pinta-ala
68,5 m²
Kuvaus
2 h + k + ph + s
Huoneluku
kaksio
Kunto
erinomainen
Parveke
oma piha
Rakennusvuosi
2016
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa).
Vapautuu
Vuokra-aika
Vapaa 1.2.2020, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
650,00 €/kk
Vuokravakuus
1 900,00€
Vesimaksu
Vesi kulutuksen mukaan (ennakko 20,00 €/hlö/kk).
Sähkömaksu
Sähkö kulutuksen mukaan (oma sopimus).
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
paritalo
Taloyhtiö
As Oy Liedon Kuninkaanraitti
Keittiön kuvaus
rst-koneet (jk/pk, erillisuuni, induktiokeittotaso, integroitu mikro), liesituuletin kalustelistalla, astianpesukone kalusteovella, rst-työtaso, välitila harmaa laatta 60 x 60, kaapit valkoisin ovin vahatulla massiivitammireunalistalla, lednauhavalaisin
Saniteettitilojen kuvaus
lattia harmaa matta laatta, seinät valkoinen matta laatta, katto leppäpaneeli, peilikaappi valaisimella, allaskaappi tammilaminaattiovilla, pyykkikaappi valkoiset ovet, suihkuseinä, tilavaraus ja liitäntä pesukoneelle ja kuivausrummulle
Lattiamateriaalien kuvaus
vaalea tammilaminaatti (Upofloor Traffic, 705 tammi frozen)
Laajakaista
Vuokraan sisältyy DNA:n laajakaistayhteys 10 Mb/s (asukas tekee oman sopimuksen operaattorin kanssa).
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Autopaikat
katospaikka
Hissi
Ei
Lämmitys
maalämpö
Energialuokka
C2013