Nyt maaliskuun 2021 vuokra -50 %! Huippupaikalla lähellä useita opiskelupaikkoja, TYKSiä ja Kupittaan asemaa hyväkuntoinen kaksio.

Ikkunallisessa, tilavassa keittokomerossa on uusitut kaapit, integroitu astianpesukone, erillisuuni, induktiokeittotaso, jääkaappipakastin ja tilavaraus mikroaaltouunille. Välitilassa on lasia ja led-nauhavalaisin, työtasot ovat tummaa laminaattia.

Putkistosaneerauksen yhteydessä uusitun pesuhuoneen lattia on harmaata laattaa, seinät valkoista laattaa ja osin harmaata laattaa ja katto valkoinen. Varusteina on peilikaappi valolla, allaskaappi, kääntyvät suihkuseinät ja mukavuuslattialämmitys. Pesukoneelle on liitännät ja tilavaraus.

Lattiat ovat tammilankkulaminaattia.

Säilytystilaa on reilusti makuuhuoneen kaappirivistössä.

Vuokraan sisältyy Dna Perusnopeus 10M -laajakaistayhteys, joka on edullisesti päivitettävissä nopeammaksi!


HUOM! Jätä yhteystietosi oheisella yhteydenottolomakkeella niin ilmoitamme esittelyajan sinulle tekstiviestillä heti sen selvittyä. Mikäli esittelyaika on jo näkyvillä, esittelyyn ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua.
Esittelyaika
-
Esittely alkaa ilmoitettuna alkamisajankohtana, joten olethan paikalla tuolloin! Esittelijä poistuu paikalta viimeistään esittelyn päättymisajankohtana. Kyseessä yleisesittely. Esittelijämme käyttävät esittelyissä maskeja, käytäthän sinäkin omaasi. Älä tule esittelyyn jos sinulla on vähäisiäkään flunssan oireita. Muistetaan turvavälit!
Perustiedot
Sijainti
Kerttulinkatu 16b B, Turku
Alue
keskusta
Kerros
5 / 7
Pinta-ala
49,0 m²
Kuvaus
2 h + kk + ph
Huoneluku
kaksio
Kunto
erinomainen / hyvä
Parveke
ei ole
Rakennusvuosi
1956
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa).
Vapautuu
(vapautuminen myös heti)
Vuokra-aika
Vapaa 1.3.2021, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
730,00 €/kk
Vuokravakuus
1 460,00€
Vesimaksu
Vesi kulutuksen mukaan (ennakko 21,00 €/hlö/kk).
Sähkömaksu
Sähkö kulutuksen mukaan (oma sopimus).
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
kerrostalo
Taloyhtiö
As Oy Kerttulinkatu 16b
Keittiön kuvaus
uusittu ikkunallinen keittokomero; integroitu astianpesukone, erillisuuni (kiertoilma), kaksilevyinen induktiokeittotaso, jääkaappipakastin, tilavaraus mikroaaltouunille, työtaso laminaattia, välitila lasia, led-nauhavalaisin välitilassa, kaapisto
Saniteettitilojen kuvaus
uusittu; lattia harmaata laattaa, seinät valkoista laattaa (seinä-wc:n tausta harmaata laattaa), peilikaappi valolla, allaskaappi, kääntyvät suihkuseinät, liitännät ja tilavaraus pesukoneelle, lattialämmitys (sähkö)
Lattiamateriaalien kuvaus
tammilankkulaminaattia
Laajakaista
Vuokraan sisältyy Dna Perusnopeus 10M -laajakaistayhteys (oma sopimus tehtävä operaattorin kanssa).
Antennijärjestelmä
yhteisantenni
Autopaikat
lisätiedot isännöitsijältä
Hissi
On
Lämmitys
kaukolämpö
Energialuokka
F2013
Tehdyt remontit
rakennuksen pääty eristetty ja päällystetty 1996, peltikatto uusittu 1999, lukot uusittu 2002, ikkunat ja parvekkeen ovet uusittu 2004, huoneistoparvekkeiden korjaus 2005, tuuletusparvekkeiden ja ajosisäänkäynnin kunnostus 2009, julkisivurappaus, pihaulko-ovien uusiminen ja pihavalaistus 2013, perinteisen putkistosaneeraus mukaan lukien huoneistosähkökeskuksien uusiminen ja lämmöntalteenoton asennus 2017-2018, lukitus Abloy Sento 2019
Suunnitteilla olevat remontit
KPTS 2020-2024: piha-aidan uusiminen, pihasuunnitelma, katon huoltotarkastus (kunnostus/huoltomaalaus)
Yhteiset tilat
pesutupa, ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto, kuivaushuone