51,0 m² | 2 h + k +ph | 748,00 €/kk
Kellonsoittajankatu 8a A, 20500 Turku, keskusta
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
Katso kaikki kuvat
Neljännen kerroksen tunnelmallinen kaksio 1920-luvulla rakennetussa kivitalossa. Loistava sijainti kaikkien korkeakoulujen läheisyydessä.

Vanhaa tunnelmaa asuntoon tuovat juuri kunnostetut lautalattiat sekä korkeat ikkunat ja leveät ikkunalaudat.

Asunnossa on kaksi isoa huonetta, joista toisen yhteydessä on avokeittiö. Asunnon kaikki ikkunat ovat Kellonsoittajankadun suuntaan.

Keittiössä on mukavasti säilytystilaa ja sinne on pääsy myös suoraan eteisestä. Tilassa on valkoiset kaapin ovet, vaalea taso sekä välitilan laatoitus. Varusteluun kuuluu vapaasti sijoitettava jääkaappipakastin, liesi ja liesituuletin.
Ruokapöytä mahtuu näppärästi keittiötilan ja olohuoneen väliin jättäen muun olohuoneen vapaasti sisustettavaksi.

Makuuhuoneeksi varatussa huoneessa on hyvin tilaa niin sängylle kuin työpisteellekin. Säilytykseen on varattu tilava vaatekaappi.

Sävyltään vaaleassa kylpyhuoneessa on tilaa päältä täytettävälle pesukoneelle ja sen kalusteita päivitetään syykuussa 2023.

As Oy Kellonsoittaja on 1926 valmistunut, Erik Bryggmanin ja Ilmari Ahosen suunnittelema kohde, jossa on ylläpidetty ajanhenkeä nykyajan mukavuuksia unohtamatta. Alakerrassa on kokonaan muutamia vuosia sitten uusittu pesutupa sekä näppärä sauna, joka on käytettävissä maksua vastaan kaikkina viikonpäivinä, lämmityksestä vastaa varaaja itse. Vuokraus sisältää Telian 10 M -laajakaista, joka on edullisesti päivitettävissä nopeammaksi.

Lyhyen kävelymatkan päässä Hämeenkadun palveluista, Tyksistä ja korkeakouluista sijaitsevan talon sijainti on kerrassaan loistava. Ruokakauppa ja Kupittaan liikuntamahdollisuudet ovat muutaman korttelin sisällä, eikä 24h auki olevaan Kupittaan Citymarkettiinkaan ole kuin 800m.

Vastapäisessä korttelissa on meneillään uudisrakennustyö (louhintatyöt on tehty, perustus- ja betonirunkotyöt jatkuvat maaliskuulle 2024), https://primusturku.fi/.HUOM! Jätä yhteystietosi oheisella yhteydenottolomakkeella niin ilmoitamme esittelyajan sinulle tekstiviestillä heti sen selvittyä. Mikäli esittelyaika on jo näkyvillä, esittelyyn ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua.
Perustiedot
Sijainti
Kellonsoittajankatu 8a A, Turku
Alue
keskusta
Kerros
4 / 6
Pinta-ala
51,0 m²
Kuvaus
2 h + k +ph
Huoneluku
kaksio
Kunto
hyvä
Parveke
ei ole
Rakennusvuosi
1926
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Luottotiedot oltava kunnossa. 20§ Yhtiöjärjestyksessä asuinhuoneistoksi tarkoitetun huoneiston tai sen osan vuokraaminen lyhyemmäksi ajaksi kuin 30 vuorokaudeksi on kielletty (yhtiökokouksen päätös 2021).<br />
<br />
Vapautuu
Vuokra-aika
Vapaa 15.9.2023, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
748,00 €/kk
Vuokravakuus
1 496,00€
Vesimaksu
Vesi 26,00 €/hlö/kk.
Sähkömaksu
Sähkö kulutuksen mukaan (oma sopimus).
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
kerrostalo
Taloyhtiö
As Oy Kellonsoittaja
Keittiön kuvaus
Valkoiset kaappien ovet, valkoiset taustalaatat ja taso
Keittiön varustelu
jenkkikaappi, liesi, liesituuletin
Saniteettitilojen kuvaus
Kaakeloitu tila laattalattialla. Tilavaraus kapealle päältä täytettävälle pesukoneelle.
Saniteettitilojen varustelu
allaskaappi, peilikaappi, pesukoneliitäntä
Lattiamateriaalien kuvaus
lautalattiat
Laajakaista
Laajakaista taloyhtiön määräämän mukaisesti. Vuokra-ajan alkaessa vuokraan sisältyy Telian Yhteys kotiin S 10 Mb/s -laajakaistayhteys (vuokralainen tekee oman sopimuksen operaattorin kanssa).
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Autopaikat
kadun varressa
Hissi
On
Lämmitys
kaukolämpö
Energialuokka
F2013
Tehdyt remontit
huoneistojen ikkunoiden uusiminen 1984, saunatilat 2918, peltikate uusittu 1986, ullakon välipohjan lisälämpöeristys 1987, julkisivun pitkien seinien maalaus, viemäri- ja vesiputkien uusiminen, porraskäytäseinien ja huoneisto-ovien maalaaminen, tv- ja puhelinkaapelien uusiminen 1988, peltikaton maalaaminen 1990, kaukolämpö ja patteriventtiilit 1996, saunatilasaneeraus 2000, hissikorisaneeraus 2003, lukot uusittu, parvekkeet saaneerattu, ikkunoiden huoltomaalaus 2009, rakennuksen pohjoispäädyn sokkelin salaojat ja lisälämpöeristäminen 2011, molempien päätyjen rappauskorjaus, patteritermostaatit 2012, kattoturvatotteet 2013, saunan panelointi ja lauteiden uusiminen 2014, pohjaviemäreiden pesu ja kuvaus 2015, pesutuvan rakentaminen, hissien korjaustyö, keittiöviemäripystylinjojen pesu, lämmönvaihdin uusittu 2016, sisäpihan saneeraaminen (kallistukset / sepelöinti), kellarikäytävän huoltomaalaus 2018. Asunnon B 17 saneeraus 2018-2019. Alipainetuuletusventtiileiden asennus vinttitilaan, vesikaton kuntotutkimus, rakennuksen pohjakuvien päivittäminen sähköiseen muotoon ja yeisten tilojen valaistuksen uusiminen LED valaisimiksi 2020. Vesikaton pinnoituskorjaus 2021. : Asuntojen sähköasennusten/ -kalusteiden kuntokartoitus, jonka perusteella tehdään tarvittavat toimenpiteet sekä pohjaviemärien kuvaus ja mahdollinen sukituskorjaus 2022.
Suunnitteilla olevat remontit
KPTS. Hissien kuntotarkastuksen päivitys ja mahdollinen peruskorjauksen suunnittelu 2023, mahdollinen hissien peruskorjaus 2024. Julkisivun sekä ikkunapielien (katu/sisäpiha) huoltomaalaus ja pellityksien korjaus/uusinta 2026
Yhteiset tilat
saunatilat, pesutupa, ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto, mankeli
Muuta tietoa
20§ Yhtiöjärjestyksessä asuinhuoneistoksi tarkoitetun huoneiston tai sen osan vuokraaminen lyhyemmäksi ajaksi kuin 30 vuorokaudeksi on kielletty (yhtiökokouksen päätös 2021)