55,0 m² | 2 h + k + kph | 749,00 €/kk
Hämeenkatu 4 B, 20500 Turku, keskusta
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
Katso kaikki kuvat
Huippupaikalla lähellä yliopistoa, Åbo Akademia, kauppakorkeaa ja useita muita opiskelupaikkoja sekä TYKSiä parvekkeellinen läpitalon kaksio 3. kerroksessa.

Keittiössä on liesi, liesituuletin ja jääkaappipakastin. Kaapinovet ovat valkoiset. Työtasot valkoista laminaattia ja välitilassa valkoista laattaa.

Putkistosaneerauksen yhteydessä uusitun pesuhuoneen lattia on tummaa laattaa, seinät isoa valkoista vaakalaattaa ja katto kuultovalkoista paneelia. Varusteina on mm. suihkuseinä, peilikaappi valolla ja allaskaappi. Pesukoneelle ja kuivausrummulle on liitännät ja tilavaraus.

Lattiat ovat laminaattia ja muovimattoa.

Vuokraan sisältyy Telian Yhteys kotiin S 10 Mb/s -laajakaistayhteys, joka on edullisesti päivitettävissä nopeammaksi!

Talossa on virallinen (Turun kaupunki) tupakointikielto koskien huoneistoparvekkeita sekä piha-aluetta sisäänkäyntien ja ilmanottoaukkojen läheisyydessä.

HUOM! Esittelyaikoja emme toistaiseksi julkaise asuntoilmoituksissa, jotta pystymme tarvittaessa rajoittamaan esittelyyn tulijoiden määrää. Kysy esittelyaikaa oheisella lomakkeella niin ilmoitamme sen sinulle heti sen selvittyä!

Normaalista toimintamallistamme poiketen, osan asunnoista voi nyt vuokrata myös ilman esittelyä saatavilla olevien kuvien ja tietojen perusteella. Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan asunnon ilman esittelyä, pyydä hakemus oheisella lomakkeella.
Perustiedot
Sijainti
Hämeenkatu 4 B, Turku
Alue
keskusta
Kerros
3 / 8
Pinta-ala
55,0 m²
Kuvaus
2 h + k + kph
Huoneluku
kaksio
Kunto
hyvä
Parveke
on
Rakennusvuosi
1970
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa). Talossa on voimassa tupakkalain (549/2016) 79 §:n mukainen tupakointikielto koskien huoneistoparvekkeita sekä piha-aluetta sisäänkäyntien ja ilmanottoaukkojen läheisyydessä.
Vapautuu
Vuokra-aika
Vapaa 1.2.2022, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
749,00 €/kk
Vuokravakuus
1 498,00€
Sähkömaksu
Sähkö kulutuksen mukaan (oma sopimus).
Muut kustannukset
Vesi perus- yms. maksuineen kulutuksen mukaan (taloyhtiö laskuttaa ennakkomaksua 20,00 euroa / hlö / kk, tasauslasku vähintään kerran vuodessa).
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
kerrostalo
Taloyhtiö
As Oy Kehrämaari Bostads Ab
Keittiön kuvaus
jääkaappipakastin, liesi, liesituuletin, valko-oviset kaapit tummin metallivetimin, välitila valkoista laattaa, työtasot valkoista laminaattia<br />
Saniteettitilojen kuvaus
uusittu putkistosaneerauksen yhteydessä 2020; lattia tummaa laattaa, seinät valkoista isoa vaakalaattaa, katto kuultovalkoista paneelia, peilikaappi valolla, allaskaappi, kirkaslasinen suihkuseinä, liitännät ja tilavaraus pesukoneelle
Lattiamateriaalien kuvaus
laminaattia
Laajakaista
Vuokraan sisältyy Telian Yhteys kotiin S 10 Mb/s -laajakaistayhteys (vuokralaisen on tehtävä oma sopimus operaattorin kanssa).
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Hissi
On
Lämmitys
kaukolämpö
Energialuokka
F2013
Tehdyt remontit
parvekekunnostus 1998, julkisivukorjaus ja vesikaton uusinta 2004, patteriventtiilisäätö 2005, lämmönjakohuonesaneeraus 2007, hissisaneeraus 2008, kirkon kattohuoltomaalaus, kellaritilojen huoltomaalaus 2011, A-B portaiden pääovet, viemäreiden pesu ja -kuvaus 2013, ovipuhelinjärjestelmä 2013, toimistosiiven ikkunoiden ja rakenteiden tiivistäminen 2014-2015, kirkon ikkunat uusittu, 1. kerroksen viemärit uusittu 2017, linjasaneeraus (sisältäen huoneistojen märkätilat, ala-aulat, LTO, ilmanvaihto ja sähkö- ja tietojärjestelmät), lukosto iLoq 2020
Suunnitteilla olevat remontit
KPTS 2020-2024: ikkunoiden ja ovien huoltokorjauksia, lisärakennushanke, parvekekaiteiden maalaus
Yhteiset tilat
pesutupa, ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto, kylmäkellari, mankeli