54,0 m² |2 h + k + kph |780,00 €/kk
Hämeenkatu 4 B,20500Turku,keskusta
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
Katso kaikki kuvat
Huippupaikalla lähellä useita opiskelupaikkoja ja TYKSiä parvekkeellinen kaksio. Koko asunto on rauhallisen pihan puolella 3. kerroksessa.

Keittiössä on liesi, liesituuletin ja jääkaappipakastin. Työtasot ovat puukuvioista laminaattia, välitilassa on laattaa ja kaapistossa on kermanväriset ovet.

Putkistosaneerauksen yhteydessä uusitun pesuhuoneen lattia on tummaa laattaa, seinät isoa valkoista vaakalaattaa ja katto kuultovalkoista paneelia. Varusteina on mm. kirkaslasinen suihkuseinä, peilikaappi valolla ja allaskaappi. Pesukoneelle ja kuivausrummulle on liitännät ja tilavaraus.

Lattiat ovat laminaattia, keittiössä kivijäljitelmää ja eteisessä on laattajäljitelmää.

HUOM! Kuvat ovat saman omistajan vastaavasta asunnosta samassa talossa. Keittiön kaappien, pesuhuoneen ja lattioiden osalta asunnot ovat lähes identtiset, seinissä on eroja.

Talossa on virallinen (Turun kaupunki) tupakointikielto koskien huoneistoparvekkeita sekä piha-aluetta sisäänkäyntien ja ilmanottoaukkojen läheisyydessä.

HUOM! Jätä yhteystietosi oheisella yhteydenottolomakkeella niin ilmoitamme esittelyajan sinulle tekstiviestillä heti sen selvittyä. Mikäli esittelyaika on jo näkyvillä, esittelyyn ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua.
Perustiedot
Sijainti
Hämeenkatu 4 B, Turku
Alue
keskusta
Kerros
3 / 8
Pinta-ala
54,0 m²
Kuvaus
2 h + k + kph
Huoneluku
kaksio
Kunto
hyvä
Parveke
on
Rakennusvuosi
1970
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa). Talossa on voimassa tupakkalain (549/2016) 79 §:n mukainen tupakointikielto koskien huoneistoparvekkeita sekä piha-aluetta sisäänkäyntien ja ilmanottoaukkojen läheisyydessä<br />
Vapautuu
Vuokra-aika
Vapaa 1.2.2021, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
780,00 €/kk
Vuokravakuus
1 560,00€
Sähkömaksu
Sähkö kulutuksen mukaan (taloyhtiö).
Muut kustannukset
Vesi perus- yms. maksuineen kulutuksen mukaan (taloyhtiö laskuttaa ennakkomaksua 20,00 euroa / hlö / kk, tasauslasku vähintään kerran vuodessa).
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
kerrostalo
Taloyhtiö
As Oy Kehrämaari Bostads Ab
Keittiön kuvaus
liesi, liesituuletin, jääkaappipakastin, välitila laattaa, työtasot puukuvioista laminaattia, kermanvalkoiset kaapit metallivetimin&lt;br /&gt;
Saniteettitilojen kuvaus
uusittu putkistosaneerauksen yhteydessä 2020; lattia tummaa laattaa, seinät valkoista isoa vaakalaattaa, katto kuultovalkoista paneelia, peilikaappi valolla, allaskaappi, kirkaslasinen suihkuseinä, liitännät ja tilavaraus pesukoneelle &lt;br /&gt;
Lattiamateriaalien kuvaus
puukuvioista laminaattia, keittiössä ja eteisessä kivilaattajäljitelmää
Laajakaista
Vuokraan sisältyy Telian Yhteys kotiin S 10 Mb/s -laajakaistayhteys arviolta 1.1.2021 alkaen (oma sopimus operaattorin kanssa).
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Hissi
On
Lämmitys
kaukolämpö
Energialuokka
F2013
Tehdyt remontit
parvekekunnostus 1998, julkisivukorjaus ja vesikaton uusinta 2004, patteriventtiilisäätö 2005, lämmönjakohuonesaneeraus 2007, hissisaneeraus 2008, kirkon kattohuoltomaalaus, kellaritilojen huoltomaalaus 2011, A-B portaiden pääovet, viemäreiden pesu ja -kuvaus 2013, ovipuhelinjärjestelmä 2013, toimistosiiven ikkunoiden ja rakenteiden tiivistäminen 2014-2015, kirkon ikkunat uusittu, 1. kerroksen viemärit uusittu 2017, linjasaneeraus (sisältäen huoneistojen märkätilat, ala-aulat, LTO, ilmanvaihto ja sähkö- ja tietojärjestelmät), lukosto iLoq 2020
Suunnitteilla olevat remontit
KPTS 2020-2024: ikkunoiden ja ovien huoltokorjauksia, lisärakennushanke, parvekekaiteiden maalaus
Yhteiset tilat
pesutupa, ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto, kylmäkellari, kellarikomero, sauna poistettu käytöstä