30,0 m² | 1 h + kk + ph | 485,00 €/kk
Elinantie 6, 20540 Turku, Nummi
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
Katso kaikki kuvat
Hyvällä paikalla lyhyen matkan päässä Yliopistonmäestä kiva viidennen kerroksen yksiö lasitetulla pikkuparvekkeella.

Pesuhuone on uusittu muutamia vuosia sitten putkistosaneerauksen yhteydessä; lattia tummaa laattaa, seinät valkoista laattaa (suihkun takana tehosteraita) ja katto valkokuultovärjättyä paneelia. Peilikaappi valolla sekä liitäntä pesukoneelle.

Keittokomerossa on jenkkkaappi ja liesi sekä siistikuntoiset maalatut kaapit.

Lattiat muovimattoa.

Vuokraan sisältyy Dna Taloyhtiölaajakaista 10 Mb/s, joka on edullisesti päivitettävissä nopeammaksi.

Taloyhtiössä on Turun kaupungin määräämä tupakkalain (549/2016) 79 §:n mukainen tupakointikielto asuntojen parvekkeilla ja patioilla.

Ilmoittaudu esittelyyn oheisella ilmoittautumislomakkeella! Ilmoitamme tämän jälkeen esittelyajan sinulle heti sen selvittyä. Mikäli esittelyaika on jo tiedossa, esittelyyn ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Esitteen ja hakemuksen saat esittelystä.
Perustiedot
Sijainti
Elinantie 6, Turku
Alue
Nummi
Kerros
5 / 10
Pinta-ala
30,0 m²
Kuvaus
1 h + kk + ph
Huoneluku
yksiö
Kunto
hyvä
Parveke
lasitettu parveke
Rakennusvuosi
1958
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa).
Vapautuu
Vuokra-aika
Vapaa 1.2.2020, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
485,00 €/kk
Vuokravakuus
970,00€
Vesimaksu
Vesi kulutuksen mukaan (ennakko 24,00 €/hlö/kk).
Sähkömaksu
Sähkö kulutuksen mukaan (oma sopimus).
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
kerrostalo
Taloyhtiö
As Oy Tammenkoro
Keittiön kuvaus
jenkkikaappi, liesi, valkoiset maalatut kaapit
Saniteettitilojen kuvaus
uusittu putkistosaneerauksen yhteydessä; lattia tummaa laattaa, seinät valkoista laattaa (suihkun takana tehosteraita) ja katto valkokuultovärjättyä paneelia, peilikaappi valolla, liitäntä pesukoneelle (pieni kone mahtuu jotenkuten)
Lattiamateriaalien kuvaus
muovimattoa
Laajakaista
Vuokraan sisältyy Dna Perusnopeus 10M -laajakaistayhteys (oma sopimus operaattorin kanssa), joka on edullisesti päivitettävissä nopeammaksi.
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Autopaikat
P-alue
Hissi
On
Lämmitys
kaukolämpö
Energialuokka
D2007
Tehdyt remontit
kaukolämpöön siirtyminen 1981, saunan rakentaminen 1989, etuikkunoiden asennus 1997, 4- ja 6-talon perustusten osittaiskorjaus 2000 – 2001, hissien ohjausjärjestelmän uusinta 2001, parvekkeiden korjaus 2003 – 2004, antennijärjestelmän digitalisointi 2005, julkisivujen rappaus, 6- ja 8-talon kattojen uusinta ja muiden peltikattojen huoltomaalaus 2006, invahissien rakentaminen 2007, ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätäminen 2008, 6- ja 8-talojen välisen rakennuksen eristeiden korjaus, kattojen huoltomaalaus 2011, jääesteiden lisäys lumiesteisiin 2012, vesi- ja viemäriputkiston uusinta kylpyhuonekorjauksineen, sähkö- ja telekaapeloinnin uusinta, patteriverkoston tasapainotus ja ilmanvaihdon säätö, porraskäytävien kunnostus 2011 - 2013, lukkojen vaihto 2014, huoneistoparvekkeiden ovien uusinta 2015, takapihan pysäköintialueen korjaus, autopaikkojen uudelleen sähköistys, yhdeksän autotallin ovien uusinta, autotalli- ja saunarakennuksien ulkopuolinen korjaus 2017
Suunnitteilla olevat remontit
KPTS: perustuksien tarkkailua jatketaan vuosittain, piha-alueen suunnittelu ja parantaminen, kellaritilojen pintaehostus, lämmön talteenoton kannattavuuden tutkiminen, saunan korjaustarpeen selvitys
Yhteiset tilat
saunatilat, ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto