35,0 m² | 1 h + (i)kk + alk + ph | 625,00 €/kk
Hämeenkatu 4 B, 20500 Turku, keskusta
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
kohdekuva
Katso kaikki kuvat
Huippupaikalla lähellä useita opiskelupaikkoja ja TYKSiä iso yksiö kunnon keittiöllä. Asunto on pihan puolella 4. kerroksessa.

Ikkunallisessa keittokomerossa on jääkaappipakastin, liesi ja liesituuletin. Työtasot ovat puukuvioista laminaattia, välitilassa on laattaa ja uudehkoissa kaapeissa on kermanväriset ovet. Pieni pöytä mahtuu.

Uusitun pesuhuoneen lattia on tummaa laattaa, seinät isoa valkoista vaakalaattaa ja katto kuultovalkoista paneelia. Varusteina on mm. kirkaslasinen suihkuseinä, peilikaappi valolla ja allaskaappi. Pesukoneelle ja kuivausrummulle on liitännät ja tilavaraus.

Lattiat hiljattain uusittua leveää lankkulaminaattia.

Talossa on virallinen (Turun kaupunki) tupakointikielto koskien huoneistoparvekkeita sekä piha-aluetta sisäänkäyntien ja ilmanottoaukkojen läheisyydessä.

HUOM! Jätä yhteystietosi oheisella yhteydenottolomakkeella niin ilmoitamme esittelyajan sinulle tekstiviestillä heti sen selvittyä. Mikäli esittelyaika on jo näkyvillä, esittelyyn ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua.
Esittelyaika
-
Esittely alkaa ilmoitettuna alkamisajankohtana, joten olethan paikalla tuolloin! Esittelijä poistuu paikalta viimeistään esittelyn päättymisajankohtana. Esittelijämme käyttävät esittelyissä kasvomaskeja, edellytämme tätä myös esittelyyn tulijoilta. Muistetaan myös turvavälit!
Perustiedot
Sijainti
Hämeenkatu 4 B, Turku
Alue
keskusta
Kerros
4 / 8
Pinta-ala
35,0 m²
Kuvaus
1 h + (i)kk + alk + ph
Huoneluku
yksiö
Kunto
erinomainen / hyvä
Parveke
ei ole
Rakennusvuosi
1970
Erityisehdot
Vuokralaisella on oltava kotivakuutus vastuuosineen, Tupakointi sisällä on kielletty, Lemmikit sopimuksen mukaan (lemmikit on mainittava hakemuksen lisätiedoissa). Talossa on voimassa tupakkalain (549/2016) 79 §:n mukainen tupakointikielto koskien huoneistoparvekkeita sekä piha-aluetta sisäänkäyntien ja ilmanottoaukkojen läheisyydessä.
Vapautuu
Vuokra-aika
Vapaa 1.11.2021, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa
Hintatiedot ja muut kustannukset
Vuokra
625,00 €/kk
Vuokravakuus
1 250,00€
Vesimaksu
Vesi kulutuksen mukaan (taloyhtiö).
Sähkömaksu
Sähkö kulutuksen mukaan (oma sopimus).
Kohteen kuvaus
Talotyyppi
kerrostalo
Taloyhtiö
As Oy Kehrämaari Bostads Ab
Keittiön kuvaus
ikkunallinen keittokomero; liesi, liesituuletin, jääkaappipakastin, työtasot puukuvioista laminaattia, välitilassa laattaa, kaapeissa kermanväriset ovet metallivetimin, pieni pöytä mahtuu
Saniteettitilojen kuvaus
uusittu putkistosaneerauksen yhteydessä 2020; lattia tummaa laattaa, seinät isoa valkoista vaakalaattaa, katto kuultovalkoista paneelia, kirkaslasinen suihkuseinä, peilikaappi valolla, allaskaappi, wc-istuin, bideesuihku, pesukoneelle ja kuivausrummulle on liitännät ja tilavaraus <br />
Lattiamateriaalien kuvaus
leveää lankkulaminaattia (uusittu 2020)
Laajakaista
Vuokraan sisältyy Telian Yhteys kotiin S 10 Mb/s -laajakaistayhteys (vuokralaisen on tehtävä oma sopimus operaattorin kanssa).
Antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Hissi
On
Lämmitys
kaukolämpö
Energialuokka
F2013
Tehdyt remontit
parvekekunnostus 1998, julkisivukorjaus ja vesikaton uusinta 2004, patteriventtiilisäätö 2005, lämmönjakohuonesaneeraus 2007, hissisaneeraus 2008, kirkon kattohuoltomaalaus, kellaritilojen huoltomaalaus 2011, A-B portaiden pääovet, viemäreiden pesu ja -kuvaus 2013, ovipuhelinjärjestelmä 2013, toimistosiiven ikkunoiden ja rakenteiden tiivistäminen 2014-2015, kirkon ikkunat uusittu, 1. kerroksen viemärit uusittu 2017, linjasaneeraus (sisältäen huoneistojen märkätilat, ala-aulat, LTO, ilmanvaihto ja sähkö- ja tietojärjestelmät), lukosto iLoq 2020
Suunnitteilla olevat remontit
KPTS 2020-2024: ikkunoiden ja ovien huoltokorjauksia, lisärakennushanke, parvekekaiteiden maalaus
Yhteiset tilat
pesutupa, ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto, kylmäkellari, mankeli